1:1 sparring

Vi hjælper med at finde ud af, hvor det er, at netop din virksomhed skal sætte ind i forhold til innovation og forretningsudvikling. Vi vil gerne hjælpe dig med at stille skarpt, og vi kan også hjælpe dig med at tilrettelægge og gennemføre innovations-forløb, hvor din virksomhed får udviklet nye services, produkter eller processer.

Vi arbejder ud fra en innovationsmodel, der kan bruges på tværs af brancher og fagområder. Med den som udgangspunkt, kan vi hjælpe dig med bl.a.:

  • 1:1 samtaler med virksomhedsejere eller ledere, der ønsker at skærpe deres nuværende og fremtidige innovationsfokus.
  • 1:1 samtaler med innovationsansvarlige, der er ansvarlige for at gennemføre innovationsforløb i virksomheden. Samtalerne tager udgangspunkt i de helt konkrete emner eller behov, den enkelte leder eller medarbejder ønsker at sætte fokus på. Det kan fx være virksomhedens innovationsstrategi og fremtidige fokusområder. Det kan også være konkrete udfordringer i jeres innovationsforløb

Er du medlem af InnovationSilkeborg koster 1:1 sparring 1 klip. Læs mere om vores medlemskab og klippekortsordning her.

Vil du vide mere?

Morten Bierbaum

Direktør

Mail   Telefon   Web

Varighed 

Samtalerne varer typisk 2 timer.

Tid og sted

Efter aftale – det kan foregå hos dig i din virksomhed eller i InnovationSilkeborgs lokaler.

Husk

Vi tager udgangspunkt i dine behov, og du får de første konsulenttimer gratis, som en del af dit medlemsskab. Er der behov for yderligere sparring, har InnovationSilkeborg et ekspertpanel, som vi kan henvise til.

2018-08-06T15:57:09+00:00