Aagaard Management ApS 2018-06-29T11:41:52+00:00

Jan Aagaard

Direktør

Web

Aagaard Management beskæftiger sig med finansiel og økonomisk virksomhedsrådgivning. Målet for rådgivningen er at give din virksomhed den bedste sammensætning af lån og kreditter til de bedste priser og måske også andre finansielle sparringspartnere, hvis det ønskes. På det økonomiske område arbejdes der sammen med virksomheden for at optimere indtjeningen gennem konkrete forslag hertil.

Jeg meldte mig ind i InnovationSilkeborg fordi alle netværk er interessante både forretnings-, socialt- og videnmæssigt. I netværket vil man en gang i mellem også kunne møde min søn, som har et firma, der beskæftiger sig med Online Media Marketing.

Jeg er en aktiv netværker og blev i 2014 årets netværker i Silkeborg Erhvervs og SIF´s netværksgrupper. Min fritid bruges som golfspiller, SIF og BSV lokalt samt sport i almindelighed. Dernæst på familiesiden er det rejser – korte som lange.