Bedre ideer, bedre bundlinje

Oplever du, at hverdagsdriften har taget over i din virksomhed? Og synes du, det er svært at finde tid og rum til udvikling?

Ofte giver fortroligheden med de daglige opgaver og rutiner dem et skær af selvfølgelighed. Som leder har du et ansvar for at opdage, udfordre og skubbe til selvfølgelighederne.

Vi skaber indblik i hvad der sker, hvis vi tænker anderledes om vores organisation, men også er villige til at delegere og skubbe ansvaret ud i organisationen til de medarbejdere, der gerne vil og kan, men måske bare aldrig er blevet bedt om at tage det meransvar.

Flere og flere opgaver og arbejdsgange kan nemlig blive ledt medarbejdere og medarbejdere imellem. Men det at tænke anderledes er en forudsætning for det at handle anderledes. Den kunst dykker vi ned i, og du kommer til at gøre dig dine første erfaringer netop denne dag.

Er du medlem af InnovationSilkeborg koster foredraget 2 klip. Læs mere om vores medlemskab og klippekortsordning her.

Foredragsholder

Jeanette Møberg

Innovationskonsulent

Vil du vide mere?

Kontakt chefkonsulent Laila Mariann Hansen

Mail   Telefon   Web

Målgruppe

Du er leder og har måske brug for hjælp til at skabe rum til udvikling. Eller måske er du endda endt med for mange opgaver, der ikke burde blive løst af dig, men sådan er det bare blevet.

Du får

  • Et indblik i hvordan den traditionelle organisationstankegang har indflydelse på hverdagen – positivt og negativt.
  • Du får erfaring med øvelser og teori og kommer til at arbejde med processen, så du allerede på workshoppen gør dig de første erfaringer.

Varighed

Op til 1,5 time eller efter aftale.

Tid og sted

Efter aftale – det kan foregå hos dig i din virksomhed eller i InnovationSilkeborgs lokaler.

Antal deltagere

Ledelse og evt. nøglemedarbejdere.

2018-02-06T12:17:31+00:00