Line Graversgaard Bjerre2019-03-11T13:37:31+00:00

Line Graversgaard Bjerre   mail Telefon Web

Udviklingskonsulent, InnovationSilkeborg

Line har en bachelor i Entrepreneurship fra VIA University College i Aarhus og en kandidat i Design Management fra Syddansk Universitet i Kolding.

Lines primære opgaver i InnovationSilkeborg kredser sig om branding, kommunikation og innovation. Hun står bl.a. for at udvikle, planlægge og afvikle vores kurser og netværksaktiviteter og det er også Line, der er ordsnedkeren bag mange af de nyheder og materialer, InnovationSilkeborg producerer. Derudover er Line ligeledes med i processen omkring at designe og understøtte innovationsforløb i Silkeborg Kommune og blandt vores medlemsvirksomheder.

Tidligere har Line arbejdet med marketing, kommunikation og projektkoordinering for SPOT Festival og ROSA – Dansk Rock Samråd, hvor hun fik erfaring med tekstforfatning, varetog opgaver i forhold til sponsorer og branchefolk, planlagde og afviklede receptioner og var endvidere tilknyttet SPOT Fashion under 2014-festivalen.

Og det bedste af det hele? Line er fyldt med godt humør og siger aldrig nej til en udfordring – heller ikke de allermest snørklede af slagsen, der med super målrettet hånd altid bliver fulgt til dørs!