Business model innovation innovation silkeborg

Business Model Canvas

Et tilbagevendende spørgsmål for de fleste ledere er: Kan vi optimere vores kerneforretning? – og i givet fald hvor og hvordan?

Ofte kaster virksomheder sig over udvikling af nye produkter eller services som vejen til øget omsætning. Men ofte vil interne processer, de enkelte led i værdikæden og måden man omgås kunden på være mere effektive og mindre omkostningstunge veje til en bedre bundlinje –og det er de muligheder, du gerne vil undersøge.

Business Model Canvas beskriver på ét stykke papir hele din forretning og skaber overblik over virksomhedens evne til at skabe værdi. Ved at bruge Business Model Canvas kan du identificere de områder i din forretning, du kan forbedre. En klar forståelse for virksomhedens forretningsmodel kan endda skabe konkurrencefordele på markedet.

Vi vil trække på inspiration fra andre virksomheder og det vil helt sikkert give dig blod på tanden ift. at arbejde med muligheder for udvikling af din egen forretningsmodel.

Foredraget er for alle slags virksomheder og organisationer og kan f.eks. bruges som oplæg på et gå-hjem-møde eller som indspark på en medarbejderdag for hele virksomheden.

Er du medlem af InnovationSilkeborg koster foredraget 4 klip. Læs mere om vores medlemskab og klippekortordning her.

Foredragsholder

Jeanette Møberg

Innovationskonsulent

Vil du vide mere?

Kontakt Direktør Morten Bierbaum

Mail   Telefon   Web

Målgruppe

For dig, der arbejder med forretningsudvikling og med, hvordan du og din virksomhed reelt tjener pengene.

Du får

  • Introduktion til det kendte værktøj ”Business Model Canvas”
  • Introduktion til hvordan du bruger Business Model Canvas til at udvikle, eller fintune din forretningsmodel

Varighed

1 time.

Tid og sted

Efter aftale – det kan foregå hos dig i din virksomhed eller i InnovationSilkeborgs lokaler.

Antal deltagere

Det er helt op til dig. Det er dog vigtigt, at deltagerne til daglig sidder i virksomhedens ledelse eller er ansvarlige for eget forretningsområde, forretningsudvikling eller lign.

2019-06-04T08:42:05+02:00