Combi-Therm A/S2018-06-29T12:55:09+02:00

Torben Hallstrup

Business unit manager

Web

COMBI-THERM fremstiller flerlags termobeskyttelse til en bred vifte af logistiske udfordringer. Siden 1979 har COMBI-THERMs flerlags teknologier sat standarden og er blevet testet af førende universiteter og teknologiske institutter verden over.

Jeg er medlem af InnovationSilkeborg, da jeg er interesseret i forretningsudvikling og innovation. Desuden vil jeg gerne udbygge mit netværk i Silkeborgområdet. I netværket kan man ligeledes møde adm. direktør Henrik Christoffersen samt vores regional sales managers.

I netværket kan jeg bidrage med min store interesse for forretningsudvikling, strategi og innovation, mine mange års erfaring plus højt humør!

Jeg er personligt meget glad for at fiske efter havørreder i åen og ved kysten.