Deloitte2018-06-29T13:39:32+02:00

Rasmus Madsen

Revisor ved Deloitte

Web

Deloitte er Danmarks førende konsulent og rådgivningshus. Vi arbejder ud fra et princip der hedder Global-Lokal, hvilket betyder at vi kan assistere med alle tænkelige opgaver inden for revision og rådgivning om virksomhedsdrift mv., overalt på kloden – men med forankring i lokal tilstedeværelse. Vi arbejder ud fra et princip om markant øget digitalisering de næste år, hvorfor vi har fokus på at anvende effektive digitale systemer, værktøjer mv. der giver mulighed for øget fokus på udvikling af vores kunders virksomheder.

Vi ser Innovation Silkeborg som et frisk pust til det at deltage i netværk. Fokus er på engagement og deltagelse, hvor dit udbytte af netværket kan sammenholdes med din aktive deltagelse. Fokus er på at opbygge relationer samtidig med at man lærer noget man kan bruge enten i sin organisation eller personligt.

I netværket kan man også møde Martin Brinch Therkelsen, Lasse Korsgaard Christensen eller en tredje.

Jeg håber, at jeg med en positiv tilgang til arrangementerne og en bred viden omkring virksomhedsdrift opnået fra betjening af virksomheder i alle størrelser, kan give input, der kan skabe værdi hos modtageren.

Jeg nyder at cykle en tur på min racercykel, og være sammen med familie og venner. I efteråret bliver det også til en tur i skoven på jagt.