Design Thinking – tænk som en “designer”

Skal du til at arbejde med innovation i din virksomhed? Det kan også være, du allerede arbejder med innovation, men ønsker at anvende en struktureret proces?

Design Thinking er på alles læber i disse år og det er med rette! Store, succesfulde virksomheder som Grundfos, LEGO og Coloplast arbejder med Design Thinking på et strategisk niveau, men Design Thinking er ikke kun forbeholdt de store spillere på markedet – alle virksomheder uanset deres størrelse kan drage nytte af at arbejde med Design Thinking.

Det handler simpelthen om, at turde starte med at spørge ind til det egentlige problem. Det betyder, at det er en helt anden indfaldsvinkel end den traditionelle tilgang, hvor der for hurtigt fokuseres på løsningen uden egentlig at være sikker på at have forstået problemet.

Processen kan bruges i udviklingen af nye produkter, processer, services og strategier. At tænke som en designer betyder helt konkret, at du tager stilling til hvilke elementer, der skal indgå i løsningen på en struktureret og målrettet måde.

Foredraget er en kombination af teori og konkret arbejde med processen, så du allerede på denne dag gør dig de første erfaringer.

Er du medlem af InnovationSilkeborg koster foredraget 2 klip. Læs mere om vores medlemskab og klippekortsordning her.

Foredragsholder

Jeanette Møberg

Innovationskonsulent

Vil du vide mere?

Kontakt chefkonsulent Laila Mariann Hansen

Mail   Telefon   Web

Målgruppe

Workshoppen er for alle slags virksomheder og organisationer og kan ligeledes bruges som indspark på en medarbejderdag for hele virksomheden.

Du får

  • Indsigt i en anerkendt proces for, hvordan du trin for trin går igennem en innovationsproces
  • Værktøjer til hvordan du involverer brugerne i udviklingen af løsningen. Netop involvering af brugerne er vigtig for at opnå succes.
  • Viden om hvordan du sikrer, at de bedste ideer kommer på bordet

Varighed

Op til 1,5 time eller efter aftale.

Tid og sted

Efter aftale – det kan foregå hos dig i din virksomhed eller i InnovationSilkeborgs lokaler.

Antal deltagere

Det er helt op til dig.

2018-02-06T12:19:52+00:00