Tilbage til nyheder

Husk iværksættercafé

Innovationchef Lone Stubdrup og erhvervschef Torben Vilsgaard har i fællesskab taget initiativ til en ny række iværksættercaféer, som bliver faciliteret af Carsten Meyer-Zeuthen (billedet)

Anden onsdag i hver måned fra 14.30-16.30 kan iværksættere i Silkeborg-området få hjælp og sparring 

Iværksættercaféerne bliver afholdt for iværksættere i Silkeborg-området. Deltagerne har bl.a. mulighed for at snuse til Lean Startup metoden og en lang række tilhørende værktøjer. Derudover bliver lokale iværksættere inviteret ind for at fortælle om deres rejse fra oprindelig tanke til, hvor personen er i dag, ligesom konkrete iværksætteremner også er på dagsordenen.

Trykprøvning og deling af viden

Med Iværksættercaféerne ønsker InnovationSilkeborg og erhvervSilkeborg at skabe et rum, der giver iværksættere mulighed for at gøre brug af hinandens viden og erfaringer. De skal gøre det muligt for iværksættere at ”trykprøve” hinandens tanker og overvejelser og hjælpe hinanden med at håndtere forskellige udfordringer.

”Deltagernes udgangspunkt og erfaring er ikke afgørende for at deltage, men åbenhed og lyst til at give og modtage er caféens omdrejningspunkt. Endelig vil caféen også give mulighed for at få nye netværkskontakter, der rækker langt udover iværksættercaféen”, siger innovationschef Lone Stubdrup.

Iværksættercaféerne bliver faciliteret af Carsten Meyer-Zeuthen fra InnovationSilkeborg. Det sker i byrådssalen på Det gamle Rådhus, Torvet 2A i Silkeborg.

Læs mere om samarbejdetsprojektet her

Yderligere oplysninger:
Seniorkonsulent Carsten Meyer-Zeuthen, InnovationSilkeborg, mobil 22 95 97 50, e-mail: cmz@innovationsilkeborg.dk

Dato: 20-08-17

2017-09-28T22:14:37+00:00