Jan Formann 2018-08-14T15:04:20+00:00

Jan Formann   mail Telefon Web

Konsulent

Jan har med sin 42 år lange karriere i bankverdenen og som tidligere erhvervschef for erhvervsrådet i Silkeborg en stor indsigt i og forståelse for forskellige brancher. Og det er netop det indsigt og forståelse, Jan trækker på, når han ligger et besøg forbi nye potentielle medlemmer af InnovationSilkeborg. Jan har nemlig et skarpt fokus på at udbrede InnovationSilkeborgs ydelser til erhvervslivet.

Jans brede kendskab til erhvervslivet i Silkeborg har han blandt andet opnået gennem sine tidligere stillinger som område-direktør for Bikuben og direktør for Sparbanks afdeling i Silkeborg. Derudover har Jan ageret i rollen som konsulent ved ErhvervSilkeborg, hvor han med sin strukturerede tilgang samlede alle trådene og arrangerede de årlige erhvervsrejser med ErhvervSilkeborg Business-netværket.

I de tidlige år i Bikuben var Jan udlandschef og efterfølgende bød der sig et udenlands eventyr i Frankfurt, hvor Jan gennem ti år var direktør for den Bikubens udenlandske afdeling. Siden da er Jan godt nok vendt hjem til Danmark, men han har ikke trappet ned på rejsefronten – tværtimod! Jan deler nemlig også ud af sin viden som rejseleder for Ans Rejser, hvor han guider på selskabets ture til bl.a. Tyskland, Østrig og Holland.