Tilbage til nyheder

Iværksættercafé genopstår i ny form

 

Innovationchef Lone Stubdrup og erhvervschef Torben Vilsgaard har i fællesskab taget initiativ til en ny række iværksættercaféer, som bliver faciliteret af Carsten Meyer-Zeuthen (billedet)

Innovationchef Lone Stubdrup og erhvervschef Torben Vilsgaard har i fællesskab taget initiativ til en ny række iværksættercaféer, som bliver faciliteret af Carsten Meyer-Zeuthen (billedet)

I dag 7. marts lyder startskuddet på en ny række af iværksættercaféer. Iværksættere i Silkeborg-området kan bl.a. blive introduceret til LeanStartup metoden.

erhvervSilkeborg og InnnovationSilkeborg har indledt et samarbejde, der betyder, at der nu igen vil blive afholdt iværksættercaféer for iværksættere i Silkeborg-området. Caféerne starter op som et udvidet koncept, hvor deltagerne bl.a. vil få mulighed for at snuse til Lean Startup metoden og en lang række tilhørende værktøjer.

”Iværksættercaféerne er det første samarbejdsprojekt mellem erhvervSilkeborg og InnovationSilkeborg, der netop er stærke på Lean Startup metoden. Det er en metode, der i høj grad er relevant for iværksættere. Derfor glæder det mig meget, at de to foreninger nu i fællesskab kan lancere et udvidet og i øvrigt helt gratis tilbud til iværksættere,” lyder det fra erhvervsdirektør Torben Vilsgaard i erhvervSilkeborg.

Anden onsdag i hver måned
Startskuddet på den nye række af iværksættercaféer lyder onsdag 8. marts kl. 14.30-16.30. Som udgangspunkt vil iværksættercaféerne herefter blive afholdt den anden onsdag i hver måned. Det sker i byrådssalen på Det gamle Rådhus, Torvet 2A i Silkeborg.

Med Iværksættercaféerne ønsker InnovationSilkeborg og erhvervSilkeborg at skabe et rum, der giver iværksættere mulighed for at gøre brug af hinandens viden og erfaringer. De skal gøre det muligt for iværksættere at ”trykprøve” hinandens tanker og overvejelser og hjælpe hinanden med at håndtere forskellige udfordringer. Derudover vil der som tidligere blive inviteret lokale iværksættere ind for at fortælle om deres rejse fra oprindelig tanke til, hvor personen er i dag.

”Deltagernes udgangspunkt og erfaring er ikke afgørende for at deltage, men åbenhed og lyst til at give og modtage er caféens omdrejningspunkt. Endelig vil caféen også give mulighed for at få nye netværkskontakter, der rækker langt udover iværksættercafeen”, siger innovationschef Lone Stubdrup.

Iværksættercaféerne vil blive faciliteret af Carsten Meyer-Zeuthen fra InnovationSilkeborg.

Fakta om Lean Startup
Lean Startup metoden handler først og fremmest om at finde ud af om man har en idé, andre kan se værdien af – og derfor gerne vil betale for. Metoden sætter fokus på, hvordan man kommer til denne erkendelse hurtigt muligt og for færrest mulige ressourcer.

Yderligere oplysninger:
Seniorkonsulent Carsten Meyer-Zeuthen, InnovationSilkeborg, mobil 22 95 97 50, e-mail: cmz@innovationsilkeborg.dk

Dato: 07-03-17

2017-09-05T12:41:49+00:00