Tilbage til nyheder

Journalist- eller kommunikationspraktikant søges!

Er du en skarp kommunikator, der vil trives i et entreprenant miljø? Her er en unik chance for at være med til at starte et nyt erhvervsinitiativ op!

Har du lyst til at være med til at skabe en erhvervsforening med fokus på innovation i virksomheder og i offentlige-private samarbejder?

Ser du det som en spændende udfordring at være med til at kommunikere foreningen InnovationSilkeborgs tilbud ud til nuværende og kommende medlemmer og udbrede ”et innovativt mindset”?

Trives du med at løse mange forskellige typer journalistiske- og kommunikationsopgaver, og jonglerer du gerne med mange bolde på lige så mange platforme – herunder sociale medier?

Så er jobbet som praktikant i InnovationSilkeborg måske noget for dig! InnovationSilkeborg er en ny forening, der er stiftet som et initiativ i Silkeborg Kommunes erhvervsfremme-indsats.

Vi er til for offentlige og private virksomheder i Silkeborg, der ønsker at udvikle sig gennem innovation og er en medlemsdrevet forening. Vores ydelser er netværksaktiviteter, kurser, workshops og sparring indenfor innovation og forretningsudvikling.

Vi har fokus på åbenhed, samarbejde og på opbygningen af ”et innovativt mindset” i foreningen.

Dine opgaver
Som journalist eller kommunikationskonsulent i InnovationSilkeborg hjælper du i samarbejde med vores kommunikationsansvarlige at udbrede kendskabet til InnovationSilkeborg og markedsføre vores forening og vores ydelser.

Du kommer til at arbejde på mange platforme – herunder de sociale medier og kontakten til vores lokale avis, og du kommer i høj grad til at bruge dine skrivefærdigheder. Du løser mange typer tekstopgaver til forskellige platforme med skarp fokus på modtagergruppen, og du har godt øje for den gode fortælling om indsatser, der lykkes og mennesker, der rykker sig.

Vi er en lille organisation på 3 faste medarbejdere, hvor der er højt til loftet, og du får mulighed for at spille en stor rolle i det daglige arbejde, men også i udviklingen af vores strategi for kommunikation og markedsføring. Du kommer i høj grad til at have dine egne ansvarsområder, men altid med mulighed for sparring med vores kommunikationsansvarlige.

Er du vores nye praktikant?
Du er journaliststuderende eller lignende – gerne 6. semesters studerende. Du har lyst til at arbejde i en lille, dynamisk organisation, som fungerer som en startup, og hvor du har mulighed for at gøre en stor forskel. Der er ikke endnu faste procedurer og rutiner, og vi forventer, at du:

  • Trives i et miljø, hvor vi løser mange forskellige typer opgaver
  • Ser det som en spændende udfordring at arbejde i en ny organisation
  • Trives i et bredt netværk

Det praktiske
Læs mere om os på www.innovationsilkeborg.dk (hjemmesiden er dog pt under ombygning) eller ring til Chefkonsulent Laila Mariann Hansen på 30739630. Hun bliver din nærmeste samarbejdspartner.

Stillingen er med start 15. august 2017 eller snarest derefter. Løn efter aftale.

Send din ansøgning og cv på mail til Laila på lmh@innovationsilkeborg.dk. Vi kigger løbende ansøgninger igennem, så jo før jo bedre.

Dato: 19-03-17

2017-09-05T12:40:48+00:00