kaastrup|andersen2018-06-18T11:57:02+02:00

Max Roed Mikkelsen

Department Manager/HR manager

mail   Telefon   Web

kaastrup|andersen hjælper virksomheder og organisationer til at skabe værdi i deres projekter. Vi leverer projektledelse, analysearbejde, facilitering af processer, opkvalificering – og er i stand til at bistå i alle led i værdikæden. Vi lægger stor vægt på intern vidensdeling, og lever efter devisen: Bag en k|a’er står en k|a’er.

Vi ser innovation som noget centralt – både for os selv som virksomhed, men også for vores kunder. InnovationSilkeborg er en unik mulighed for at styrke vores kompetencer og – ikke mindst – sikre tætte relationer til det lokale erhvervsliv.

I netværket vil i møde mange forskellige medarbejdere fra virksomheden. Vi sætter en ære i en stor grad af vidensdeling, og derfor vil vi fra gang til gang sende de medarbejdere vi mener vil få det bedste udbytte af arrangementerne.

I netværket bidrager jeg altid med et åbent sind og nye ideer – og er nysgerrig på, hvordan vi sammen kan blive endnu bedre. Jeg har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig hos de store virksomheder i regionen og bidrager gerne med den viden så vi alle kan få nye indsigter.

Jeg er i særlig grad optaget af at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere ved at skabe et lærerigt og innovativt miljø. At vi så samtidig styrker vores evner, samt vores kunder, til at komme fra idé til bundlinje, er win-win.