Kamark Grafisk 2018-06-29T14:03:20+00:00

André Nielsen

André Nielsen

Ejerleder af Kamark Grafisk

Web

Kamark Grafisk er et ordreproducerende skiltefirma, tryksager, storformat digitalprint, reklame, firmaskilte, auto dekoration m.v. Stiftet 1983 generationsskifte fra Kama Skilte (1945-2006) 13 fagfolk ansatte, grafikere, skilteteknikkere. Skilte – profilering – blikfang, fra idé, layout til produktion og montage over hele landet.

Vi er motiveret af at kunne deltage i et mere erhvervsorienteret netværk, med et ”forretningskoncept” med fokus på innovation. Lokal funderet med mulighed for tæt dialog og sparring, uden det koster en ”jetjager”. Derudover at kunne deltage i arrangementer med mere givende, anderledes og interessante indlæg.

I netværker kan du også møde vores økonomichef Jette Nielsen, samt medarbejdere fra salg og service – Kenneth Knudsen, Berit Holden.

Vi håber på om muligt at bidrage for eksempel ved afholdelse af arrangementer, selv om vi ikke har de store lokaler til rådighed – men jeg mener, det giver god mening, at der afholdes arrangementer så vidt muligt ude i virksomhederne, hvilket skaber en større forståelse og indsigt for, hvad der rører sig i området.

Privat ligger interessen hos sejlsport, ski og Toscana.