Katos 2018-06-13T10:24:08+00:00

Olof Maximilian Pape

Ejer af Katos ApS

mail   Telefon   Web

Katos er en virksomhed der ejer, udvikler og driver en række netbutikker indenfor outdoor markedet. På vores nyeste shop www.lommelygtesalg.dk har vi Danmarks bedste udvalg af lommelygter. Derudover rådgiver vi også andre webshopejere til at opnå succes med salg på nettet. Katos er stiftet i 2012, og består af to ansatte og en praktikant.

Vi er motiveret af at være med i netværket, da vi i Katos ønsker, og har behov for, at være innovative i vores tilgang til de forskellige markeder vi angriber. Det ligger desuden i vores kultur, at engagere os i netværk, der tilfører os viden omkring udviklingen og tendenser i et hurtigt omskifteligt moderne erhvervsliv.

I netværket kan man også møde min forretningspartner og bror Andreas Pape samt forskellige dygtige og videbegærlige praktikanter fra Multimediedesigner- eller Digitale Konceptudvikler uddannelsen.

Jeg går til alle netværk med et åbent sind, uden salg i tankerne, og tænker mere på at lytte end at blive hørt. Jeg bidrager hvor jeg kan, med hvad jeg kan og nyder at skabe vedvarende relationer.

Privat har jeg været passioneret motionsløber i 20 år. Jeg løber gerne marathon og ekstremløb, når muligheden og tiden byder sig. Jeg har 3 børn og en dejlig hustru