Medlemspakker 2017-07-20T10:43:37+00:00

Medlemspakker

Melder du din virksomhed ind i InnovationSilkeborg, bliver du en del af et netværk, hvor vi har skarpt fokus på innovation og lader os inspirere af de allerbedste virksomheder og aktører i innovationsfeltet. 

Basis medlemskab

Basis medlemskabet er for dig, der er nysgerrig på innovation og gerne vil lade dig inspirere og lære af de allerbedste. Du bliver en del af et lnnovationSilkeborg-netværket, hvor du deltager i 9 årlige arrangementer. Derudover får din virksomhed 3 timers gratis konsulentbistand. Medlemskabet er ikke personligt.

Plus medlemskab

Som Plus medlem bliver din virksomhed ikke alene en del af InnovationSilkeborg netværket med mulighed for at sende 2 personer afsted til 9 årlige arrangementer. I kan også sende 2 personer på kurset ”Lean Innovation” (se særskilt beskrivelse). Derudover får jeres virksomheden 5 timers gratis konsulentbistand.

Premium medlemskab

Som Premium medlem får din virksomhed mulighed for at sende 1 leder og 1 medarbejder igennem uddannelsesforløbet ”INNOVATOR – fra idé til bundlinje” (se særskilt beskrivelse). Derudover kan I sende 2 personer på kurset ”LEAN Innovation” (se særskilt beskrivelse). Endelig kan I sende op til 4 personer afsted til de 9 årlige arrangementer i InnovationSilkeborg-netværket, og I får 8 timers gratis konsulentbistand.

Meld dig ind