Om foreningen 2017-08-23T11:01:49+00:00

Kom og vær med

InnovationSilkeborg er en forening, som giver dig mulighed for at trække på alle former for innovationskraft til glæde for din virksomhed.

Du får blandt andet mulighed for at tage temperaturen på innovationsevnen i din virksomhed, gøre brug af foreningens tilbud om kurser, uddannelse og kompetenceudvikling og du kan deltage i netværk, spændende arrangementer og meget mere.

Vi er kun lige begyndt

Foreningen startede op i oktober 2016 med innovationschef Lone Stubdrup i spidsen. Nu er vi 4 ansatte og 78 medlemsvirksomheder, og vi glæder os gøre Silkeborg til stedet, hvor innovation og stærke samarbejder stortrives.

Du vil opleve, at vi er en forening i rivende udvikling. Vi er stærkt optaget af, at vi får udviklet præcis de tilbud, som vores medlemmer har brug for. Så har du input til nye tilbud, du mener, vi skal have på hylderne, hører vi altid gerne fra dig.

Vil du vide mere?

Lone Stubdrup

Innovationschef

Mail   Telefon   Web

Alle kan være med

Et medlemsskab koster mellem 3.000-10.000 kr. om året. Alle kan være med, så det er bare om at komme i gang.

Vi gør en dyd ud af at lære vores medlemmer godt at kende. Lad os også gerne høre fra dig, så du kan få styrket innovationskraften i din virksomhed!

Du er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe eller til at booke et uforpligtende møde med os.

Vi holder til på 2. sal på Det gamle Rådhus på Torvet i Silkeborg, og vi er altid parat til at fortælle om foreningen og de mange muligheder, et medlemskab kan give dig!

Læs vores vedtægter: