Personas – skræddersy løsninger med brugeren i centrum

Ønsker du inspiration til, hvordan du kommer tættere på din kunde og på markedet, og hvordan du når frem til at løse kundens (ofte uerkendte) behov?

Flere og flere virksomheder er begyndt at benytte værktøjer fra antropologiens verden til at opnå forståelse for hvorfor kunderne gør som de gør, og ikke blot hvad de siger, de gør. At forstå kunderne er i stigende grad blevet et konkurrenceparameter for virksomheder og der stilles høje krav til tilpassede løsninger der matcher kunden behov.

Udfordringen er, at du ikke kan spørge din kunde, hvad han vil have. Som Ford slog fast: ”Hvis jeg havde spurgt mine kunder om, hvad de ønskede sig, ville de have svaret en hurtigere hest”. Og det blev som bekendt ikke en hest, Ford udviklede.

Men hvad gør man så? Personaer er en et glimrende måde at sætte et ansigt på dine kunder, forstå den kontekst, de står i i mødet med dit produkt og skræddersy løsninger med netop disse kunder i centrum.

Foredraget vil give en kort introduktion til personaer, men vil hovedsageligt fokusere på, hvordan du kan bruge personaer som et værktøj til at designe løsninger til dine nuværende kunder og som et strategisk værktøj til fremtidige.

Foredraget er for alle slags virksomheder og organisationer og kan f.eks. bruges som indspark på en medarbejderdag for hele virksomheden eller som en appetitvækker for udviklingsafdelingen.

Er du medlem af InnovationSilkeborg koster foredraget 4 klip. Læs mere om vores medlemskab og klippekortsordning her.

Foredragsholder

Jeanette Møberg

Innovationskonsulent

Vil du vide mere?

Kontakt Direktør Morten Bierbaum

Mail   Telefon   Web

Målgruppe

Til jer, der er overbevist om, at et godt kendskab til jeres kundes behov er alfa og omega for virksomhedens fremtid.

Du får

  • Konkrete værktøjer og metoder til at arbejde med personaer, eksempler på brug af dem – både i forhold til nuværende kunder og som et værktøj til arbejde med fremtidige.

Varighed

1 time.

Tid og sted

Efter aftale – det kan foregå hos dig i din virksomhed eller i InnovationSilkeborgs lokaler.

Antal deltagere

Det er helt op til dig.

2019-06-04T08:11:42+02:00