Picca Automation A/S2018-08-20T13:39:49+00:00

Ulrik Obsen

Team Manager

mail   Telefon   Web

I Picca udvikler vi kreative og avancerede løsninger til automation for blandt andet forsyningsselskaber og førende danske virksomheder (Arla, Royal Unibrew, osv.). Vi er næste 100 kolleger fordelt på 3 lokationer.

Vi har meldt os ind i InnovationSilkeborg, da vi skal være innovative for at møde morgendagens krav og udfordringer. Vi skal sikre, at vi har et miljø, hvor innovation støttes og trives. Derfor søger jeg inspiration til hvordan vi sikrer det i firmaet.

Jeg kan bidrage positivt til netværket med erfaring, da jeg tidligere har været med til at udvikle løsninger, hvor vi gjorde ting, som ikke var set før. Jeg har erfaring både som udførende og som leder.

I min fritid spiller jeg fodbold og løber. Ser af og til BSV eller SIF og slapper af med en bog.