Speedrecruiters 2018-06-29T14:49:42+00:00

Heidi Dalkjær Simonsen

Headhunter hos Speedrecruiters ApS

Web

Vi rekrutterer funktionærer inden for alle brancher. I samarbejde med kunden udarbejder vi et online interview som alle kandidater gennemgår. Det er et effektivt redskab til at finde de fagligt bedste kandidater, som vi herefter har til samtale – kun de bedste bliver præsenteret for kunden.
Vi er motiverede af at være med, da det giver os muligheden for at udvide vores netværk i Jylland. Det er gennem netværk, vi finder gode kandidater og gode kunder, og vi får indblik i, hvad markedet har behov for.

I netværket vil du primært møde Michael Lunderskov, der er medejer af virksomheden, men du vil også af og til kunne møde den anden ejer, Kyösti Schmidt, på Ferskvandscenteret. Vi vil bl.a. bidrage til netværket med nysgerrighed. I vores dagligdag møder vi mange forskellige virksomheder – og i netværk opstår der mange muligheder for at hjælpe hinanden på kryds og tværs.

Min private interesse er golf. Jeg elsker golf og har spillet siden jeg var 10 år, og jeg griber enhver chance for at komme på banen – her har du chancen for at møde nye mennesker, og få en god match. Derudover kan du altid udvikle dit spil og blive endnu bedre. Jeg spiller i Silkeborg Ry, og nyder også den fantastiske natur på vores baner.