Vær med 2017-11-10T14:07:12+00:00

Derfor skal du være med

InnovationSilkeborg er til for alle virksomheder og organisationer, der brænder for at skabe vækst og udvikling i Silkeborg-området. Virksomheders evne til nytænkning og innovation er en central konkurrenceparameter i den globale konkurrence og i en verden, hvor nye teknologier omdefinerer brancher og markeder. 

Vi arbejder med markedsmæssige, konkurrencemæssige, organisatoriske og ledelsesmæssige faktorer, og hjælper ledere og nøglemedarbejdere med viden og værktøjer til strategisk innovation, så I kan udvikle og realisere ideer, der skaber bedre bundlinjer.

Der er en stigende tendens til at udpege eller ansætte innovationsansvarlige i små- og mellemstore virksomheder. Der er dog langt mellem de innovationsfagligt uddannede og -erfarne, og ofte ender innovationsposten lidt som en uriaspost med meget blandede opgaver og en løben spidsrod mellem en drift, der gerne vil have fred til at fortsætte i sin rille og en ledelse, der forventer fornyelse og fremgang uden at være en direkte faglig sparring. Man er typisk ret alene som innovationsperson, og der er sjældent budget til flere ansættelser eller afsat tid til kompetenceudvikling.

Vi kan hjælpe dig helt i mål og står klar med inspiration, sparring, kurser og uddannelse. Vi vil bidrage til lokal vækst og beskæftigelse ved at gøre det nemmere for private og offentlige virksomheder at udvikle, teste og implementere innovative og værdiskabende løsninger og samarbejder. Uanset, hvad behovet er, står vi klar til at rådgive dig og din virksomhed!