Vær med 2018-02-12T15:29:36+00:00

Brænder du for at skabe vækst og udvikling?

InnovationSilkeborg er til for alle virksomheder og organisationer, der brænder for at skabe vækst og udvikling i Silkeborg-området. Virksomheders evne til nytænkning og innovation er en central konkurrenceparameter i den globale konkurrence og i en verden, hvor nye teknologier omdefinerer brancher og markeder. 

Vi arbejder med markedsmæssige, konkurrencemæssige, organisatoriske og ledelsesmæssige faktorer, og hjælper ledere og nøglemedarbejdere med viden og værktøjer til strategisk innovation, så I kan udvikle og realisere ideer, der skaber bedre bundlinjer.

Du skal melde dig ind i InnovationSilkeborg fordi..  

  • Du får let adgang til specialister i designdrevne udviklingsprocesser, der kan bruges såvel strategisk og løsningsorienteret som produktorienteret.
  • Du får en sparringspartner, der kan hjælpe dig hurtigt fra idé til bundlinje.
  • Du får adgang til 9 årlige netværksarrangementer, hvor to deltagere fra din virksomhed kan lade sig inspirere af nogle af Danmarks mest innovative virksomheder og få nye værktøjer inden for innovation, ledelse og udvikling.
  • Du får favorable medlemspriser, når du vil opkvalificere dine medarbejderes innovationskompetencer. Du kan f.eks. sende dem på The Startup Way kursus eller INNOVATOR-uddannelse.

Vi kan hjælpe dig helt i mål!

Vi står klar med inspiration, sparring, kurser og uddannelse. Vi vil bidrage til lokal vækst og beskæftigelse ved at gøre det nemmere for private og offentlige virksomheder at udvikle, teste og implementere innovative og værdiskabende løsninger og samarbejder. Uanset, hvad behovet er, står vi klar til at rådgive dig og din virksomhed!