Michael Pedersen

Direktør for Applicate IT

Web

Applicate IT er en software innovations og produktions virksomhed, som med vores 14 fuldtids IT-professionelle forretningsvant assisterer med IT-koncept og produktudviklling af System, Portal og App løsninger.

Vores kunder findes inden for alle brancher, herunder iværksætteri, det offentlige, såvel som større industri-, produkt-, handels og service virksomheder for hvem vi også bistår med udvalgte udviklingsydelser, digital transformation samt “R&D as a Service”.

Sideløbende med ovenstående, indgår vi også i flere forskningsprojekter, og holder os således hele tiden skarpe på de seneste teknologier som Kunstig Intelligens, Computer Vision, Industri 4.0 mv.

Vi kan levere den fulde process, lige fra ide- og konceptoptimering, til design, specifikationer, produktion, kvalitetssikring, dokumentation og drift af nøglefærdige IT-løsninger der målrettet understøtter din forretning.

“Hvis du kan tænke det, så kan vi realisere det” og kigger du forbi vores kontor i Ferskvandscentret byder vi på kaffe og en uforpligtende gennemgang af dit påtænkte projekt.

Se mere på www.applicateit.eu