Carsten Meyer-Zeuthen

Seniorkonsulent, Ekstern konsulent v. InnovationSilkeborg

Carsten har med sin baggrund som elektriker, elinstallatør, produktionsingeniør og mastercoach en profil, som rækker ud over det sædvanlige. Med teknisk forståelse, samt forståelse for både processer og mennesker, kan Carsten rådgive og motivere, hvem det skal være i en virksomhed –fra produktionsgulv til ledelsesgang.

Med sit høje energiniveau er Carsten med til at skabe en energisk og positiv stemning omkring sig – det påvirker hans omgivelser og skaber engagement og motivation for de opgaver Carsten kaster sig over. For Carsten går rigtig meget op i at ”flytte” og hjælpe mennesker, og med sit allround erfaringsniveau er Carsten med til at løfte alle slags opgaver, skabe plads og give folk en følelse af at blive mødt der, hvor de er.

Carsten har arbejdet et årti som selvstændig konsulent med fokus på personlig udvikling og udvikling af organisationer. Brancherne har været meget forskellige – fra Danmarks største administrative organisationer til de helt små produktions iværksætter virksomheder. Carsten er altid i godt humør og super skarp på at finde frem til de realistiske skridt i den rejse, der skal til for at nå målet. Derfor er man altid klogere og gladere efter at have været i hans selskab.