Jeanette Møberg

Innovationskonsulent, Ekstern konsulent v. InnovationSilkeborg

Jeanette er tilknyttet InnovationSilkeborg som ekstern innovationskonsulent. Hun gennemfører konsulentforløb med fokus på innovation og udvikling for både små og store virksomheder i det private og i det offentlige. Når Jeanette gennemfører et forløb fokuserer hun på, at det skal være konkret, inddragende og med stort fokus på, at forløbet skal være i balance med den daglige drift for at sikre høj involvering og engagement. Det er nemlig med til, at vores medlemmer efterfølgende er i stand til at fortsætte på egen hånd.

Jeanettes kernekompetencer er udvikling og implementering af innovationsprocesser – som hun i øvrigt underviser i på bl.a. Aarhus Universitet – Design Thinking samt udvikling af virksomheders innovative mindset. Det gør Jeanette yderst kompetent til at varetage sparringsopgaver for InnovationSilkeborg, ligesom hun også deler ud af sin viden i form af involverende foredrag for vores medlemmer.

Som innovationskonsulent og facilitator for InnovationSilkeborg vil Jeanette kunne hjælpe din virksomhed med at tage udfordringer op, men også med at finde ud af hvad der konkret skal gøres, i hvilken rækkefølge og hvordan – så I når i land med jeres udviklingstiltag

Jeanette er oprindelig uddannet i Teknologibaseret Forretningsudvikling og slår til dagligt sine folder hos det herningensiske innovationsbureau Innohow.