Lone Stubdrup

Lone Stubdrup

Innovationsekspert, Ekstern konsulent v. InnovationSilkeborg

Lone er tilknyttet InnovationSilkeborg som ekstern innovationsekspert. Med en baggrund som iværksætter, virksomhedsejer, -leder og produktudvikler har Lone en bred erfaring og er specialist i at stille skarpt på kernen af virksomheders udvikling – nemlig menneskene.

Hun har tidligere været chefkonsulent på Århus Universitet, hvor hun har startet flere iværksætter- og innovationsmiljøer op. Derudover har hun arbejdet som produktudvikler hos Terma, været innovationschef på Pressalit, selvstændig udviklingskonsulent og er co-founder af high-tech virksomheden EcoMove. Virksomheden udviklede ved hjælp af kapitaltilførsel fra eksterne investorer en ny platformsløsning for letvægst-elbiler, og firmaet er i dag solgt til en ny kinesisk spiller på markedet.

Lone er kendt for at være nysgerrig, målrettet og handlekraftig, og med sin iderige tilgang ser hun de store linjer og muligheder i processen med at få koblet visioner sammen med resultater. Hun er optaget af samspillet mellem de opgaver, der er, og de mennesker, der skal løse dem. En vigtig komponent for at fremme det samspil er noget Lone sætter en ære i at være rigtig god til – nemlig at lytte. For som hun siger; ”At kunne lytte er en forudsætning for at forstå. Og det er kun, hvis du forstår udfordringen, at du kan være med til at skabe løsningen”.

Som innovationsekspert og facilitator for InnovationSilkeborg vil Lone kunne hjælpe din virksomhed med at tage udfordringer op, men også at finde ud af konkret, hvad der skal gøres, i hvilken rækkefølge og hvordan – så I når i land med jeres udviklingstiltag.

Lone er oprindelig uddannet arkitekt med speciale i produktudvikling og design af brugerinterfaces. Efteruddannelse indenfor bestyrelsesarbejde, strategiudvikling, forretningsudvikling, projektledelse og coaching er koblet med mange års hands-on erfaring fra virksomheder i alle størrelser. I værktøjskassen har hun gennemtestede værktøjer, der kan være med til at bringe InnovationSilkeborgs medlemmer hele vejen i mål.