Frank Borch-Olsen

Ejer af Borch-Olsen Invest A/S

Web

Efter 15 år som selvstændig lever jeg i dag af, at være bestyrelsesmedlem, investor, forretningsudvikler og coach.

Jeg blev anbefalet at stille op til InnovationSilkeborgs bestyrelse. Jeg vil gerne være med til at styrke InnovationSilkeborg og sikre, at InnovationSilkeborg udvikler sig til en permanent fremtidig berettigelse i Silkeborg Kommune.

I netværket kan man indimellem også møde nogle af de samarbejdspartnere, jeg arbejder med.

Jeg kan bidrage positivt til netværket ved at være med til at skabe bro mellem det private og det offentlige, herunder politisk forståelse for behovet for innovation. Og så selvfølgelig godt humør og positive indspark.

Rent privat er mine særlige interesser jagt, fiskeri og alt hvad naturen kan bruges til, både til lands og til vands.