Torben-Krath-og-Marianne-Sørensen,-Brockstedt-Kaalund

 

Torben Krath, Advokat (H)

Partner i Brockstedt-Kaalund Advokatpartnerselskab

Web

Brockstedt-Kaalund er Silkeborgs største advokatfirma, der rådgiver indenfor både privatret og erhvervsret. Vi er ca. 60 medarbejdere på landsplan, hvoraf godt 1/3 er advokater. Vi har udover Silkeborgkontoret en afdeling i København og et filialkontor i Brædstrup. Vi leverer brugbare, juridisk holdbare løsninger.
Vi er med i netværket, da vi ønsker at udvikle vores advokatvirksomhed, så vi hele tiden er minimum på omgangshøjde med de ønsker og krav, vore klienter kan stille.

I netværket kan du også møde advokat Marianne Sørensen, der sidder i vores erhvervsafdeling, og som tillige er hovedansvarlig for driften af vores Brædstrupfilial.
Jeg håber, at jeg med et åbent og nysgerrigt sind, mine erfaringer som rådgiver, procedør og underviser og mine kompetencer indenfor navnlig IPR kan bidrage til, at netværkets medlemmer også holder fokus på juraen i deres virksomheder, herunder navnlig værdien af og mulighederne for immaterialretlig beskyttelse.
Privat er jeg meget interesseret i naturen, navnlig lystfiskeri, men også jagt. Jeg interesserer mig også for mad og vin, godt design, have og sport. Og en masse andre ting…