Brian Munk Andersen

Technology Director

Web

Bucher Municipal A/S, med hovedsæde på Lillehøjvej i Silkeborg, er etableret 1. maj 2020 og skabt ved fusion af J. Hvidtved Larsen a/s i Silkeborg og Beam a/s placeret i Knudlund ved Them.

Sammen udgør disse lokale virksomheder nu et kompetence center for udvikling og produktion af slamsugere og special fejemaskiner.

Bucher Municipal A/S er en del af den schweiziske koncern Bucher Industries, som på verdensplan har mere end 13.000 ansatte.

Jeg har meldt mig ind i InnovationSilkeborg fordi, at  som kompetence center i en global koncern, forventes det at vi hos Bucher i Silkeborg er innovative og  teknologiførende  inden for vores produkt portefølje. Vi har hos Bucher derfor stor fokus på innovation og fornyelse

Personligt har jeg igennem en årrække beskæftiget mig med teknologiudvikling  i både mindre virksomheder, såvel som store internationale koncerner. Dette har givet mig et bredt kendskab til innovation og udviklingsarbejde, men har også lært mig at arbejdet med innovation kræver en konstant fokus på tendenser og trends, samt behov for en vis nysgerrighed efter nye løsning og mulighed.