Christian Aagard

Christian Aagaard Nielsen

Kreativ Direktør ved Constructa A/S

Web

I Constructa vil vi afdække behov og løsninger for byggeriets parter, og det vil vi gøre med sunde løsninger og ordentlig adfærd. Vi rådgiver vores kunder om alle forhold omkring bygninger og byggeri. Herunder idéer, analyse, skitsering, projektering, udbud, byggeledelse, fagtilsyn og transformation.

Vi er motiveret til at være med i netværket, da vi har lært at ved at dele, bliver alle rigere. Det er ikke ved at tage, men at dele! Når vi mødes og går i dialog, opstår der dét vi ikke kunne forudse eller planlægge. Nye tanker og idéer dukker op, og nye perspektiver åbnes. Det sker ofte, når man taler og tænker frit og åbent – for så deles der. Og med nogle dygtige folk i InnovationSilkeborg til at facilitere netværket for os alle, så griber vi gerne denne mulighed for at blive og give os rigere.
I netværket regner jeg med at nogle af vores 65 medarbejdere deltager på sigt. Og det bliver helt sikkert til alles glæde.

Jeg vil i første omgang bidrage positivt til netværket ved at være nærværende og åben. Gad vide om så ikke det giver sig selv hen af vejen – Det tror jeg.
Privat driver og ejer jeg Constructa sammen med min kompagnon, Lars Hansen. Derudover er jeg begyndende golfspiller, er aktiv i kirkeligt arbejde samt aktiv i diverse bestyrelser.