Tilbage til nyheder

Gå ikke glip af efterårets store, digitale konference 25. oktober

Digitalisering er ikke science fiction!

– det er i allerhøjeste grad her og nu! Og det er ikke kun ny teknologi eller noget, man køber – det er også noget, man leder, og noget man gør.

LEADit & USEit sætter fokus på den digitale udvikling, som er godt i gang med at påvirke alt omkring os. Fra virksomheder, jobs, produktudvikling og strategi til familier, sundhed og undervisning.

Dagen præsenterer dig for en række afgørende trends, som allerede er ved at ændre verden, og du får indblik i en række konkrete cases og guidet i afgørende fokusområder, som kan betyde knald eller fald for din virksomhed eller organisation de næste 5 år.

Du kan møde talere som Christiane Vejlø, Rasmus Dahlberg og Anders Kofod-Petersen. Læs det fulde program her

Efterårets digitale konference sætter fokus på:

1. LEADit om at bygge og lede digitale organisationer, der arbejder på helt nye måder og skaber en kultur, der belønner eksperimenter og hastighed, og som kan tiltrække og fastholde digitale talenter.

2. USEit om at skabe forretning og kundeoplevelser i en digital tidsalder, hvor loyaliteten er væk, alt er globalt og kunderne har magten.

Konferencen hjælper forretningsudviklere og andre nøglepersoner i virksomhedens ledelseslag med at træffe et kvalificeret valg med henblik på at fastlægge virksomhedens digitale strategi.

Med dig hjem får du konkrete ”take aways”, så du med ro i maven kan tage din virksomhed til det næste digitale niveau.

Tid og sted

Konferencen foregår torsdag den 25. oktober. Vi starter med indtjekning, en sandwich og åbent FabLab fra kl. 11.00. Selve programmet går i gang kl. 12.00. Kom gerne i god tid, spis en sandwich, netværk med de øvrige deltagere og lad dig inspirere af FabLabs demolab, som indeholder de nyeste teknologier og alt fra de største teknologiproducenter i verden til de helt små opfindere rundt omkring. Programmet slutter kl. 17.00, hvorefter vi inviterer dig til at blive og få en forfriskning og en snak om de input, du har fået i løbet af dagen. Demolabbet kan selvfølgelig opleves hele dagen – til alle er gået hjem.

LEADit & USEit afholdes på Campus Bindslevs Plads i Silkeborg. Vi har med andre ord sikret os byens bedste rammer for en dag, der skal inspirere dig til at tænke ud af boksen.

Pris

295 kr. for medlemmer af ErhvervSilkeborg, InnovationSilkeborg, it-forum eller BrainsBusiness. 1.595 kr. for øvrige

Tilmelding

Tilmeld dig allerede nu, hvis du vil opdateres på den allernyeste viden fra nogle af branchens mest succesfulde aktører. Det gør du lige her!

Dato: 02-10-18