Tilbage til nyheder

Glæd jer til det nye år!

Allerede nu kan du roligt glæde dig til 2018, hvor vi med stolthed introducerer vores nye klippekort-ordning!

Hvad går klippekort-ordningen ud på?
Vi har fortsat både BASIS, PLUS og PREMIUM medlemspakker i 2018. Med klippekort-ordningen kan du bare i endnu højere grad skræddersy dit medlemskab præcis efter din virksomheds behov.

I både BASIS, PLUS og PREMIUM medlemspakkerne er der inkluderet to netværksbilletter til hvert af vores 9 årlige netværksarrangementer. Derudover får du i 2018 et klippekort, som du kan benytte, som du vil.

Som BASIS-medlem råder du over 1 klip, som PLUS-medlem råder du over 5 klip og som PREMIUM-medlem råder du over 10 klip. Du kan bruge dine klip på både interne foredrag, afvikling af en workshop, deltagelse i en udviklingsgruppe eller deltagelse i vores kurser. Se oversigten med alle vores tilbud her.

Vi har allerede planlagt et forrygende program helt frem til efteråret 2018. Derfor kan du allerede nu begynde at forvalte dine klip og sætte kryds i kalenderen.

De første highlights i 2018

Vi skyder året i gang den 23. januar med en Rapid Branding Workshop. Vi får besøg af en rigtig spændende fyr fra San Francisco: Branding-guruen Juan Carlos Velten, der især hjælper virksomheder i Silicon Valley med deres historiefortælling. Og det er bare det første arrangement!

8. februar skal vi i samarbejde med Lasse Chor fra Happy42 lave et ”hack” på, hvad vi som forening skal have på hylderne for at skabe værdi for jer. Her kan i prøve kræfter med en spændende udviklingsmetode og samtidig være med til at sætte retningen for InnovationSilkeborg.

8. marts får vi besøg af intet mindre end den nye direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, der bl.a. vil tale om det guddommelige ved at fejle. Det sker i forbindelse med vores Generalforsamling som vi i år holder hos Deloitte på Papirfabrikken i Silkeborg.

MEN der er meget mere på plakaten! Du kan også fortsat komme på LEAN Startup kursus, på INNOVATOR uddannelse eller på vores Social Selling Workshop, som vi afvikler sammen med Innovation Lab.

Er du nysgerrig på, hvad vi har planlagt af spændende aktiviteter i 2018 indtil nu, kan du downloade oversigten lige her.

Har du brug for en snak eller råd og vejledning omkring dit medlemskab, så tøv ikke med at tage fat i Laila på telefon 30739630 eller lmh@innovationsilkeborg.dk.

Og fra alle os til alle jer:
Rigtig glædelig jul og godt nytår!

Dato: 21-12-17