Tilbage til nyheder

I 2019 kan du fortsat skræddersy dit medlemskab

Allerede nu kan du roligt glæde dig til det nye år! Vi har nemlig planlagt et forrygende program helt frem til efteråret 2019, der bl.a. byder på et spritnyt nyt kursus i Adfærdsdesign.

Skræddersy indholdet i din medlemspakke efter dit behov
I 2019 fortsætter vi med vores klippekortordning. Ligesom i 2018 er der næste år inkluderet to netværksbilletter til hvert af vores 9 årlige netværksarrangementer i både BASIS, PLUS og PREMIUM medlemspakkerne.

Derudover får du igen næste år et klippekort, som du kan benytte, som du vil. Som BASIS-medlem råder du over 1 klip, som PLUS-medlem råder du over 5 klip og som PREMIUM-medlem råder du over 10 klip.

Du kan f.eks. bruge dine klip på få faciliteret et internt udviklingsforløb, på vores kurser og uddannelse eller du kan booke os til komme ud og holde et oplæg på et gå-hjem-møde. Arbejder du til daglig med udvikling og innovation, har du også mulighed for at deltage i vores udviklingsgruppe for innovationsledere.

Det er bare nogle af de tilbud, du som medlem kan gøre brug af. Du finder en oversigt over alle InnovationSilkeborgs ydelser her.

De første highlights i 2019
Du kan allerede nu begynde at forvalte dine klip og sætte kryds i kalenderen!

18. januar skyder vi året i gang med den traditionsrige Nytårskur i Jysk Musikteater. Opleve bl.a. Jacob Risgaard, der er stifter og medejer af coolshop.com. Han er en mand, der har en vild iværksætterhistorie bag sig og vil denne morgen løfte sløret for, hvordan han tjente sin første million.

31. januar kan du få indblik i Spar Nords maskinrum. Hør Ole Madsen, direktør for Kommunikation- og Forretningsudvikling i Spar Nord, fortælle hvordan de har sat kunden i centrum med Design thinking. Spar Nord har nemlig en klar serviceagenda: banken vil levere service i særklasse og indtage positionen som Danmarks mest personlige bank. Men hvad har de helt konkret gjort?

28. februar får vi besøg af intet mindre end en af sportsverdenens mest succesrige trænere og en af mændene bag bestseller bogen: ‘Dreams & Details – Genopfind din virksomhed og dit lederskab – mens det stadig går godt’ – nemlig Mikael Trolle. Det sker i forbindelse med vores generalforsamling som vi i år 2019 holder på Restaurant Ferdinand hos Silkeborg Ry Golfklub.

MEN der er meget mere på plakaten! Du kan også fortsat komme på vores INNOVATOR uddannelse eller vores spritnye kursus i Adfærdsdesign, som vi afvikler sammen med Krukow.

Er du nysgerrig på, hvad vi har planlagt af spændende aktiviteter i 2019 indtil nu, kan du downloade her.

Har du brug for en snak eller råd og vejledning omkring dit medlemskab, så tøv ikke med at tage fat i Line, Laila eller Morten.

Og fra alle os til alle jer:
Rigtig glædelig jul og godt nytår!

Dato: 17-12-18