InnovateSilkeborg2017 – Sammen skaber vi udvikling!

Nu får Silkeborg sin helt egen, lokale innovationskonference. Konferencen vil blive afviklet for første gang 23. november 2017, og både private og offentlige virksomheder er velkomne! Omdrejningspunktet for InnovateSilkeborg2017 er, at den bedste innovation som oftest opstår på tværs. Det er i mødet mellem forskellige mennesker med forskellige erfaringer, idéer og ressourcer, at de gode idéer opstår.

På konferencen har vi samlet lokale, inspirerende cases og eksempler på, hvordan samarbejde mellem såvel private virksomheder såvel som samarbejde mellem offentlige og private virksomheder har skabt innovation og udvikling.

Kom og lad dig inspirere!

Vi garanterer, at du går fra konferencen med solid viden om strategisk innovation – og ikke mindst hvordan du kommer helt i mål med innovation i praksis. Du kan læse se det fulde program og læse mere om oplægsholderne herunder.

Initiativtagerne bag konferencen er Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold og InnovationSilkeborg, og konferencen vil blive afviklet i tæt samarbejde med både Silkeborg Kommune, Silkeborg IF, MeetoverCoffee, InnovationLab og Gerdsen – For A Change. Dem kan du læse mere om nederst på siden.

Tilmeld dig allerede i dag!

Du tilmelder dig via Nemtilmeld ved at klikke her. Tilmeldingsfristen er den 16. november.

Du kan downloade programmet for innovationskonferencen her: InnovateSilkeborg2017 Program

Program for Innovationskonferencen

9.30-10.00: Registrering og morgenmad

10.00-10.30: Velkomst – Kasper Gerdsen, netværksleder ved BSV og Lone Stubdrup, innovationschef ved InnovationSilkeborg

Hvad kan du forvente at få med fra i dag, og hvorfor er samarbejde godt for din innovationskraft?

 

10.30-11.15: Henrik Hahn-Nissen – Open innovation

Henrik rådgiver virksomheder i hele Europa om salg, salgsstrategier og go-to-market. Henrik har personligt været aktiv i opstarten af 31 virksomheder og den baggrund, viden og erfaring gør, at Henrik sjældent møder fejl, som han ikke selv har begået og lært af. Og det er netop denne erfaring, Henrik bruger, når han taler om netværk, om hvordan man gør og værdien af det.

11.15-11.30: Pause

11.30-12.15: VÆLG MELLEM SPOR 1 ELLER SPOR 2

  • SPOR 1: Anita Dalsgaard – Samarbejd dig til resultaterne

Anita er strategisk digital rådgiver og skaber i samarbejde med en række ”konkollegaer” nu endnu mere værdi for kunderne. Hun deler ud af sin viden om, hvordan strategisk tænkning kan gøre det lettere at være innovativ i både små og store virksomheder.

  • SPOR 2: Marienlund – Sammen skabte de fremtidens ældrebolig

Marienlund Plejecenter er det største byggeprojekt i Silkeborg Kommunes historie. Det, der gør Marienlund Plejecenter til noget helt unikt, er imidlertid ikke størrelsen, men derimod måden boligerne og resten af centret er tænkt og bygget på. Hør om ideen bag projektet, om udviklingen af det forskydelige toilet og døgnrytme-lys, samt hvordan løsningerne skaber værdi i hverdagen.

Samlet oplæg ved Mette Sangild Langdahl, Konsulent for Velfærdsteknologi Silkeborg Kommune, Channie Thusgaard Nielsen, Projektleder Sundhed og Omsorg Silkeborg Kommune, Claus Albertsen, Salgschef DK Pressalit, Holger Søe Plougsgaard, Produktudviklingschef, Pressalit og Claus Søgaard, Indehaver, Lightcare.

12.15-13.15: Frokost OG InnovateSilkeborg Expo

Mens du spiser frokost, har du mulighed for at få en uformel snak med dagens oplægsholdere – men også for at møde andre ildsjæle fra såvel Silkeborg Kommune som private virksomheder. Mød bl.a. Steen Olsen fra TIMESAFE og Innovation Lab. Fælles for alle standholderne på InnovationSilkeborg Expo er, at de har en god historie med i ærmet. Så kig forbi, når de deler ud af deres tips, tricks og erfaringer med, hvordan udviklingssamarbejder kan booste din virksomhed.

13.15-14.00: VÆLG MELLEM SPOR 1 ELLER SPOR 2

  • SPOR 1: Virklund Sports nye samarbejde gav genlyd på markedet

Trine Brinch Sørensen og Johannes Madsen fortæller om, hvordan partnerskabet mellem Virklund Sport og Abekatten skabte både et prisvindende produkt og nye markeder. Hør hvordan mødet mellem en etableret virksomhed med mange år på bagen og en lille, agil og nytænkende organisation gav pote.

 

  • SPOR 2: Gødvad Enge – Benspænd skabte ny og anderledes regnvandshåndtering

Gødvad Enge er fremtidens bæredygtige boligområde! Silkeborg Kommune gennemførte en offentlig-privat innovationsproces (OPI) sammen med 8-10 private virksomheder forud for byggemodningen af Gødvad Enge. Processen resulterede i udvikling af nye og anderledes skitseforslag til regnvandshåndteringen i det nye boligområde. Der er som demonstratorium etableret flere uafprøvede regnvandsløsninger med det benspænd at alt regnvand skal håndteres lokalt.

Samlet oplæg ved ingeniør Bente Rands Mortensen, Kreativ direktør Christian Aagaard Nielsen, Constructa, landskabsarkitekt Julie Bjergbakke, Constructa og Vejchef Flemming F. Christensen.

14.00-14.15: Pause

14.15-15.00: Vælg imellem SPOR 1 eller SPOR 2

  • SPOR 1: Stauning Whisky – individer og deres evne til at skabe sammen var det altafgørende!

Hør den entreprenante Martin Vesterby fortælle historien om Stauning Whisky og hvordan du kommer fra behov til løsning, fra individ til innovations-team og fra investering til indtægt. Udover at være co-founder af Stauning Whisky underviser Martin også i behovsdrevet innovation.

  • SPOR 2: Offentlig-privat innovation rykker lige nu! Men hvem gør hvad og hvornår?

Hvordan kommer du hurtigst i mål og undgår at blive slået hjem i Ludo? Er du fra kommunen og ønsker at involvere flere innovative, private virksomheder i løsningen af dine udfordringer? Eller er du en privat virksomhed, der ønsker tættere samarbejde med kommunen?

Innovationschef Lone Stubdrup og InnovationSilkeborg guider dig igennem junglen fra start til slut og inviterer dig til samarbejde på tværs af kommune og virksomheder.

15.00-15.50: Kaffe og Brain Gym

Få trænet dit mindset og gør dig klar til at samarbejde på en måde, der skaber resultater.

15.50-16.00: Tak for i dag

Afrunding ved Kasper Gerdsen og Lone Stubdrup.

Arrangører

InnovateSilkeborg2017 – Sammen skaber vi udvikling! er arrangeret i samarbejde mellem:

          

Samarbejdspartnere

                                               

Tid 

23. november kl. 09.30-16.00. 

Vi starter kl. 9.30 med registrering og morgenmad, så kom i god tid, netværk med de øvrige deltagere og se dig omkring i de flotte rammer på JYSK Park.

Sted

Innovationskonferencen bliver afholdt i loungen på:

JYSK Park, Ansvej 108, 8600 Silkeborg.

Kommer du i bil, kan du parkere her. 

Pris og tilmelding

Konferencen koster 495 kr. (ex. moms) pr. deltager. Prisen er inkl. forplejning under hele konferencen.Efter du har tilmeldt dig, sender vi dig en faktura.

Du tilmelder dig ved at klikke her