Innovationsrejse: Shanghai, China- AFLYST

Meget innovation udspringer af inspiration, som man får fra andre dele af verden. Derfor tager vi på en udforskningsrejse til verdens innovationscentrum.

Innovationsrejse til Shanghai, Kina

Lige efter 2. verdenskrig tog driftige danske handelsfolk til USA for at blive inspireret. De kom bl.a. hjem med ideen til at skabe supermarkeder i Danmark.

Det kan med andre ord betale sig, en gang imellem, at tage ud for at lede efter nye forretningsmodeller, nye teknologier, nye produkter og services, som man kan bruge i sin egen virksomhed.

Derfor arrangerer InnovationSilkeborg en studie- og inspirationstur til verdens største og vildeste innovationscentrum i disse år, nemlig Shanghai i Kina.

 

Verdens innovationscentrum

Sammen tager vi på en udforskningsrejse for at få input til nye produkter og services som kan udvikles og sælges.
Innovation sker bl.a. ved at man tager nye koncepter med sig hjem og ved at man forbedre dem. Eller ved at man kobler to nuværende og tilsyneladende
ikke relaterede elementer. Begge dele bliver der rig mulighed for at få inspiration til på turen.

Turen er arrangeret i samarbejde med Turen er arrangeret i samarbejde med China Experience, der med Kina-kenderen Peter Lisbygd i spidsen, har 15 års erfaring med at sende virksomheder og beslutningstagere til en dybere forståelse af Kina

China Experience, har eget kontor i Shanghai og har mere end 15 års erfaring med at planlægge og eksekvere læringsforløb for virksomheder, organisationer og business schools. Heriblandt Lego, Novo Nordisk, William Demant, Jyske Bank Deloitte, HP, CBS, Berkeley og IMD og mange flere. Experience er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2013) og har alle de nødvendige tilladelser til at operere i Kina.

Turen udvikles og gennemføres i samarbejde med  InnovationLab og andre relevante organisationer.

På programmet er I programmet planlægger vi besøg hos bl.a. TikTok, Huawei, CoinRobotics, Blacklake Technology, DeepBlue AI, samt en række andre spændende virksomheder og start-ups. Vi skal herudover også besøge verdens første 3D printede bro, Alibaba’s supermarked HEMA, hvor man betaler gennem ansigtsgenkendelse og kigger ind til NIO, et af Kinas lovende el-bil brands for at se deres bud på fremtidens el-bil. Programmet er endnu ikke fuldt fastlagt og kan fortsat tilpasses efter deltagernes ønske og ret til ændringer i programmet forbeholdes

Turen vil også have fokus på byudviklingen i Shanghai for byens vilde vækst og forvandling giver ligeledes anledning til inspiration og viden om hvad fremtiden kan bringe i Danmark.

Vil du vide mere

Morten Bierbaum

Mail   Telefon   Web

Varighed 

Udrejselørdag, den 14. november 2020 – hjemkomst fredag den 20. november 2020

Pris 

Nærmere information følger.

Pris: 29.960,- kr. hvis du er medlem af InnovationSilkeborg eller InnovationLAB.

Desuden får du yderligere markant rabat, hvis du er Premium eller Plusmedlem af InnovationSilkeborg, således er prisen følgende;

Præmiummedlemmer 20.9600,-

Plusmedlemmer 24.960.000,-

Basismedlemmer 29.960,-

Pris: Ikke medlemmer: 34.960,-

Ønsker du at tage din ægtefælle med, kan vi tilbyde en ekstra fordelagtig pris ved to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os for info herom.

Info aften om Kina og Innovationsrejsen til Shanghai

Tid: 29. april kl. 16.30 -19.00

Sted: Det gamle rådhus i Silkeborg

Gratis for medlemmer af Innovationsilkeborg, op til fire deltagere. Alle andre: 85 kr.- pr. person,

Vi slutter selvfølgelig af med at spise kinesisk.

Læs mere og tilmeld dig her

re information følger.