Berit Schau Muster

Kursuschef ved KompetenceSilkeborg

Web

Vi er et ambitiøst kursus- og konsulenthus, der er sat i verden for at skabe udvikling. Da vi er en del af Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg, opnår vi synergier på tværs af mange brancher og når ud til virksomheder over hele landet – både med kurser og konsulentydelser.

KompetenceSilkeborg vil differentiere sig fra andre Kursuscentre i Danmark og fastholde og udvikle den innovative kultur. Vi søger derfor jævnligt intern kompetenceudvikling bl.a. gennem netværk og uddannelser. Det er helt centralt for os, at samskabelse er vigtigt, og derfor er vi med i InnovationSilkeborg og andre spændende netværk.

I netværket kan I også møde Peter Horup og Trine Haubro Leth, som begge er chefkonsulenter og har kontakt til mange virksomheder, hvor de arbejder med strategisk kompetenceudvikling. De er super gode at sparre med og meget professionelle i deres tilgang. I kan også møde Karina Brokær som elsker lovgivning, bekendtgørelser og struktur. Karina er altid lige bag os med super backup og mange kreative løsninger, som sikrer fremdrift for os og for vores kunder.

I netværket vil vi bidrage med åbenhed overfor det skøre, skæve, sjove, og vi vil gerne være eksperimenterende i vores tilgang. Alle vores kompetencer står til rådighed og vi vil glæde os over at blive inkluderet i mangt og meget.
Privat er huset lige nu fyldt med teenagere. Det byder på masser af humor, holdninger, debatter, og kærlighed. Men denne tid byder også på fornyet frihed til rejser, naturoplevelser (de vil i hvert fald ikke med ud og gå ture  ) koncerter og fester.