Tilbage til nyheder

Martin Thorborg kommer til Silkeborg!

Martin Thorborg har været iværksætter i snart 25 år og har mere end 30 virksomheder på samvittigheden. Han er altså en yderst erfaren mand, når det kommer til at starte og drive virksomheder. 

Han er gået konkurs 2 gange, men også solgt virksomheder for mere end 1 milliard kroner. Med andre ord, har han oplevet snart alt en iværksætter kan opleve og han elsker at dele sine mange erfaringer, på godt og ondt. Til foredraget vil han fortælle om sin egen opstart som iværksætter, han vil give en masse tips og tricks og krydre det hele med mange små historier.

Konkret vil han bl.a. komme ind på:

  • Sin iværksætter-historie
  • Hvorfor det ofte er en rigtig dårlig ide at tage fremmed kapital ind
  • Hvordan man får gode ideer
  • Hvordan man laver et godt team
  • Hvorfor fokus er så vigtigt
  • Hvordan du sætter dig mål og når dem
  • Hvorfor du maks. skal tænke 2 år frem
  • Hvorfor man har mange fordele, ved ikke at bygge sin virksomhed i en storby
    Og meget andet.

Der vil efter foredraget være god tid til at stille alle de spørgsmål, du sikkert brænder inde med.

Om Martin Thorborg:
Martin er serieiværksætter og har de sidste 20 år holdt mere end 500 foredrag om iværksætteri. Han taler kun om ting, han ved noget om og gør mig begejstret. Derfor er du med garanti sikret en super motiveret foredragsholder, som vil få dig op af stolen og glemme alt om at checke mails på telefonen. Martin Thorborg bruger ikke Powerpoint eller andet gøjl for at understrege sine pointer, hvilket gør foredraget meget direkte og levende og bidrager til den intense stemning, hans foredrag er kendte for. Han blev desuden kåret til Danmarks mest motiverende foredragsholder i 2010 og han mener selv, at han kun blevet bedre siden!

Det understreger disse reaktioner fra tidligere tilhørere:

Du fik en score på 4,6 på en skala fra 1 til 5. Det er en af de højeste scorer vi har haft på noget foredrag overhovedet – Jobindex

Tusind tak for et super-super indlæg i går – det var altså bare helt i top og lige nøjagtigt så provokerende, som vi havde ønsket os.

Det højeste og bedste vurderingsgennemsnit faldt til Martin – Innofactor A/S

Du vil helt sikkert gå fra foredraget med stor motivation til at bygge en sund forretning og en masse små konkrete ideer til at gøre det. Foredraget er perfekt til alle iværksættere og folk der gerne vil være det. Men mon ikke alle andre også kan lære en ting eller to?

Tid, sted og billet:

Foredraget er den 19. juli 2018 fra kl. 19.00-21.00 og afholdes hos Per B, Kejlstruphøjvej 2, 8600 Silkeborg

Du får fat i en billet via dette link

InnovationSilkeborg, erhvervSilkeborg og Per B er medarrangører af dette event.

Dato: 13-03-18