Medlemspakker

Melder du din virksomhed ind i InnovationSilkeborg, bliver du en del af et netværk, hvor vi har skarpt fokus på innovation og vi lader os inspirere af de allerbedste virksomheder og aktører i innovationsfeltet. Afhængigt af dit medlemsskab råder du over et klippekort med et antal klip, som du kan bruge på lige præcis de ydelser, din virksomhed har brug for. Du finder oversigten over InnovationSilkeborgs ydelser ved at scrolle ned i bunden af denne side. 

Basis medlemskab

Basis medlemskabet er for dig, der er nysgerrig på innovation og gerne vil lade dig inspirere og lære af de allerbedste. Du bliver en del af lnnovationSilkeborg-netværket, hvor du har mulighed for at sende 2 personer afsted til hver af vores 9 årlige netværksarrangementer. Derudover får din virksomhed et klippekort med 1 klip som du kan bruge på 1:1 sparring.

Plus medlemskab

Som Plus medlem bliver din virksomhed ikke alene en del af InnovationSilkeborg-netværket med mulighed for at sende 2 personer afsted til 9 årlige netværksarrangementer. Din virksomhed får derudover et klippekort med 5 klip, som I bl.a kan bruge på involverende foredrag eller vores nye workshopforløb om Adfærdsdesign.

Premium medlemskab

Som Premium medlem får din virksomhed mulighed for at sende 2 personer afsted til de 9 årlige netværksarrangementer i InnovationSilkeborg-netværket. Derudover råder din virksomhed over et klippekort med 10 klip, som I bl.a. kan bruge på uddannelsesforløbet INNOVATOR – fra idé til bundlinje, deltagelse i vores Udviklingsgruppe for innovationsledere eller et skræddersyet udviklingsforløb internt i virksomheden.

Hvad kan du få for dine klip?

Din virksomhed råder over et klippekort og antallet af klip afhænger af dit medlemsskab. Du kan bruge dine klip på lige præcis de ydelser, din virksomhed har brug for. Du finder oversigten over InnovationSilkeborgs ydelser her til højre, og du kan frit tilkøbe ekstra klip, hvis du har brug for det. Læs mere om hver enkelt ydelse her.

OBS! Dine klip følger kalenderåret og kan ikke overføres til året efter.

Meld dig ind