Bente Pedersen

Social entreprenør

Web

Mentalt Sundhedscenter sætter fokus på at styrke mental sundhed og herved forebygge psykisk sygdom og langvarige sygemeldinger.

Gennem interne udviklingsprocesser, undervisning og oplæg understøtter vi de muligheder, som både organisationer og enkeltpersoner har i forhold til at styrke psykisk trivsel. Frem for en ekspertrolle tilbydes gensidigt samarbejde – nye tankemønstre og nye former for kommunikation i organisationer.

Jeg tror på at vi skal samarbejde på tværs af mange forskellige slags virksomheder, hvis vi sammen skal skabe noget nyt, der peger ind i vores fælles fremtid.

Vi vægter et ligeværdigt samarbejde mellem personer med egne erfaringer med psykisk sygdom og fagpersoner. Du vil derfor gennem Mentalt Sundhedscenter kunne møde forskellige, der selv har været igennem forskellige former for psykisk sygdom, men som nu er på den anden side.

Jeg kan bidrage til netværket med nye tankemønstre omkring samarbejde og organisationsudvikling og nye perspektiver på vores velfærdssamfund. Jeg sætter pris på rejser, at ro kajak en tidlig sommermorgen eller gå en lang tur med hunden i skoven.