Tilbage til nyheder

Mød vores bestyrelse

Bestyrelsen for InnovationSilkeborg

Den nye bestyrelse (fra venstre): Henrik Christensen, Peter Rødkjær, Sara Schøler Lass, Christian Aagaard og Torben Vilsgaard. Derudover er kommunaldirektør Lone Lyrskov fra Silkeborg Kommune også medlem af bestyrelsen.

To pladser blev skiftet ud og en rokering fandt sted, da der var valg til InnovationSilkeborgs bestyrelse på generalforsamlingen 2017. Peter Rødkjær og Christian Aagaard er de nyvalgte ansigter i bestyrelsen

Til InnovationSilkeborgs generalforsamling den 27. marts blev Peter Rødkjær fra Sam-system og Christian Aagaard fra Constructa valgt ind som nye medlemmer af bestyrelsen.

Peter Rødkjær fra Sam-system blev valgt som bestyrelsesformand og afløser Brian Busk, partner og direktør for InfoSuite A/S. Peter Rødkjær er uddannet ingeniør, og har mange års erfaring indenfor ledelse, forretningsudvikling og innovation. De sidste 7 år har han arbejdet som administrerende direktør for Sam-System A/S i Silkeborg, som bl.a. udvikler, producerer og sælger legale elektroniske målesystemer til olieindustrien.

Nyvalgt bestyrelsesmedlem, Christian Aagaard har en baggrund som byggekonstruktør. Han er medindehaver og kreativ direktør i Constructa A/S Rådgivende Ingeniører og Arkitekter, som rådgiver om praktisk arkitektur.

Bestyrelsesmedlem Sara Schøler Lass blev valgt som næstformand og afløser Kim Bisgaard fra InnovationLab på posten. Sara har en baggrund i kommunikation, ledelse og strategi. Hun er ejer og managing partner i Zimplifi, som hjælper virksomheder med at arbejde med nye forretningsmuligheder og ny innovation på baggrund af bl.a. kundebehov, hvor kunden/brugeren tænkes ind og involveres i virksomhedens forretning- og produktudvikling.

Den samlede bestyrelse består dermed af:

  • Peter Rødkjær, managing director, Sam-System
  • Sara Schøler Lass, managing Partner, Zimplifi
  • Christian Aagaard, kreativ direktør, Constructa
  • Henrik Christensen, direktør, Brandstifter
  • Lone Lyrskov, ordførende direktør, Silkeborg Kommune
  • Torben Vilsgaard, direktør, erhvervSilkeborg

Dato: 29-03-17