Jens Juhl

Direktør

mail   Telefon   Web

Nerak A/S leverer og forhandler teknologiske avanceret udstyr for transport af stykgods (Intralogistik) og granulat (Bulk) spændende fra Euro- og specialpaller, kasser, lufthavns bagage, pakker, aviser, bøger til granulat, vaskepulver, kaffe eller fint pulver. Fra Silkeborg betjener vi vores kunder i de nordiske lande. Udstyret til at løse disse opgaver leveres fra vores producenter i Tyskland – henholdsvis Nerak Fördertechnik GmbH og Transnorm System GmbH.

Jeg ser frem til, gennem mit medlemskab af InnovationSilkeborg, at kunne udvide mit netværk inden for andre områder samt få input til arbejdsrelaterede udfordringer. Jeg håber, at jeg kan bidrage til netværket med en åben tilgang til nye opgaver og altid klar til en lille diskussion om en udfordring.

Privat er jeg, udover min familie og venner, interesseret i næst alt med teknik – biler – både – hus og have, men også lidt afslapning i naturen på MTB samt lidt jagt.