Tilbage til nyheder

Nu åbner InnovationSilkeborg

 

InnovationSilkeborg åbner

Borgmester Steen Vindum og innovationschef Lone Stubdrup glæder sig til startskuddet og er klar til at tage imod næsten 100 lokale virksomheder

Det bliver med en ordentligt brag, at Silkeborgs nye forening for vækstambitiøse virksomheder i Silkeborg-området slår dørene op. Foreningen har modtaget næsten 100 tilmeldinger til den officielle åbning, der løber af stablen fra kl. 17-19 i kantinen hos energiselskabet Eniig i dag.

”Vi skulle egentlig have været på det gamle rådhus, hvor InnovationSilkeborg jo er rykket ind, men arrangementet er flyttet pga. antallet af tilmeldte,” lyder det fra borgmester Steen Vindum, der glæder sig over, at så mange lokale virksomheder viser interesse for initiativet allerede nu.

”Nu håber jeg, at virksomhederne også vil tage godt imod de medlemspakker, der bliver lanceret i dag. Der er brug for vækst og flere arbejdspladser i Silkeborg-området, og det skal foreningen hjælpe både virksomhederne og kommunen med at skabe. Hvis både kommunen og erhvervslivet bakker op, lægger vi kimen til en fælles succes,” understreger han.

Tre mulige medlemsskaber
Forud for arrangementet løfter innovationschef Lone Stubdrup gerne lidt af sløret for, hvad virksomhederne kan forvente af et medlemskab hos InnovationSilkeborg.
”Kort fortalt tilbyder vi tre typer af medlemsskaber. Et Basis medlemskab, et Plus medlemskab og et Premium medlemskab. Pakkerne er selvfølgelig forskellige, og jo større pakke, man vælger, jo mere får man”, siger hun og fortsætter:

”Den største pakke indeholder tilbud om både arrangementer, et Lean kursus og et uddannelsesforløb, der klæder ledere på til at arbejde strategisk med innovation og medarbejdere i at lede innovationsprocesser hele vejen fra idé til bundlinje.”

Uddannelsesforløbet er udviklet i et partnerskab mellem InnovationSilkeborg, VIA University College og Erhvervsakademi Dania, og uanset hvilket medlemskab, virksomhederne vælger, bliver de en del af et netværk, hvor de vil blive inspireret af de allerdygtigste virksomheder og aktører i innovationsfeltet.

Innovationschef Lone Stubdrup har selv været med til at starte flere virksomheder og innovationsmiljøer op. Hun har mange års erfaring som innovationschef i private virksomheder og solid erfaring med produktudvikling i industrien.

Yderligere oplysninger:
Gregers Pilgaard, udviklingschef, Silkeborg Kommune, mobil 2090 1368
Innovationschef Lone Stubdrup, InnovationSilkeborg, mobil 30739631