Tilbage til nyheder

Nyt kursusforløb til april

Lone Stubdrup

Underviseren på det nye kursusforløb ”The Startup Way” er innovationsekspert Lone Stubdrup. Hun er certificeret i Lean Launchpad fra Standford University.

Nyt kursusforløb skal hjælpe etablerede virksomheder i Silkeborg-området til at stille skarpt på, hvordan de udvikler deres forretning med mindst mulig spild af tid, penge og energi

InnovationSilkeborg og erhvervSilkeborg introducerer nu i fællesskab et kursusforløb, der skal klæde alle deltagende virksomheder på til at blive endnu bedre til at arbejde agilt med deres forretningsudvikling og lave hurtige eksperimenter i markedet.

”Når virksomheder hurtigt, løbende og allerede i udviklingsprocessen går ud og tester forskellige antagelser i markedet, minimerer de risikoen for, at deres produkt eller løsning flopper ved lancering. På kurset får virksomhederne nogle helt konkrete og let anvendelige værktøjer, der kan hjælpe dem i den proces,” lyder det fra chefkonsulent Laila Mariann Hansen i InnovationSilkeborg.

Iværksætter-tilgang kan styrke etablerede virksomheder

Teoretisk bygger det nye kursusforløb på en metode, der er udviklet af den succesrige amerikanske entreprenør og forfatter Eric Ries, der startede The Lean Startup movement. Lean Startup metoden blev hurtigt en kendt og anvendt metode for iværksættere. Metoden bygger på en antagelse om, at man igennem hele udviklingsprocessen skal være i dialog med sine kunder og brugere.

Tilgangen og de tilhørende værktøjer kan imidlertid anvendes i alle typer af virksomheder. Præcis dét sætter Eric Ries fokus på i sin spritnye og højaktuelle bog The Startup Way – en bog, der sætter fokus på moderne, entreprenøriel ledelse i etablerede virksomheder.
”Deraf kursusforløbets navn, og deraf vores målgruppe. Dette kursusforløb er særligt for etablerede virksomheder. Fokus ligger på, hvordan virksomhederne kan arbejde med deres forretningsudvikling med mindst muligt spil af tid, penge og energi”, understreger erhvervsdirektør Torben Vilsgaard fra erhvervSilkeborg.

Kurset udbydes i samarbejde med erhverSilkeborg. Kurset starter 10. april og løber over tre kursusgange a tre timers varighed. Du kan læse mere om kursusforløbet og tilmelde dig her.

Dato: 13-03-18