Tilbage til nyheder

Så er den nye direktør ansat

Morten Bierbaum er ansat som ny direktør i InnovationSilkeborg. Han har en stærk profil indenfor salg, ledelse og offentligt-private udviklingssamarbejder

Det bliver den 47-årige Morten Bierbaum, der pr. 1. maj 2018 tiltræder stillingen som direktør i InnovationSilkeborg. Morten Bierbaum har en baggrund som cand.scient.pol. og MBA. Han byder ind som en international profil med en bred erfaring inden for ledelse, salg og markedsføring.

”Morten har også solid erfaring med offentlige-private udviklingssamarbejder, som er et af fokusområderne i InnovationSilkeborg. Jeg er overbevist om, at han er den helt rigtige mand til jobbet,” lyder det fra bestyrelsesformand Peter Rødkjær fra InnovationSilkeborg.

Indsigt i sundhedsområdet
Morten Bierbaum kommer senest fra en stilling som salgschef i virksomheden Hejco, der sælger arbejdstøj til bl.a. sundhedssektoren. Før det var han eksportchef hos Vendlet, der er en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder inden for sundheds- og medicobranchen.

Morten Bierbaum har også været vicedirektør hos Welfare Tech, der er en markedsdreven klynge for velfærdsteknologier i Danmark. Han spillede en central rolle i opstarten af Welfare Tech, lige fra de første ideer til klyngen blev skabt til selve etableringen af organisationen.

”Morten Bierbaums erfaring med at starte initiativer op vil helt sikkert også komme ham til gavn i det job, han nu har landet. Han har bevist, at han kan skabe flotte resultater. Nu får han til opgave at arbejde videre med en langsigtet strategi og få InnovationSilkeborg til at vækste. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger Peter Rødkjær.

Morten Bierbaum blev valgt som ny direktør i InnovationSilkeborg ud af et stærkt ansøgerfelt med mange kvalificerede ansøgere. Privat er han gift og har tre børn. Pt. er han bosat i Odense, men det er planen at hele familien på sigt rykker til Silkeborg.

Yderligere oplysninger:
Morten Bierbaum kan træffes på mobil +45 3073 9631.
Bestyrelsesformand for InnovationSilkeborg, Peter Rødkjær, kan træffes på mobil +45 2540 0627.

Dato: 18-04-18