Tilbage til nyheder

Stærkt efterårsprogram er fastlagt

Du kan allerede nu sætte kryds i din kalender! Vi har lagt et forrygende program for efteråret, der byder på inspirerende oplægsholdere og højaktuelle emner!

Vi starter efteråret ud med besøg fra Innovation Lab

Programmet skydes i gang den 6. september med netværkarrangementet Fremtidens salgsmetoder. Her vil Per Lolk fra Innovation Lab guide os gennem, hvilke krav digitaliseringen stiller til fremtidens sælgere. Én ting er i hvert fald sikkert – det kræver, at du gentænker den måde, du driver salg på i din virksomhed. Denne aften kan du få et indblik i, hvordan du skaber balance mellem brugen af disse nye redskaber uden helt at forkaste de gamle (salgs)dyder. Og det er bare det første efterårsarrangement!

Læs mere om september måneds netværksarrangement her

Forstå fremtiden!

Den teknologiske udvikling buldrer afsted og stiller nye krav til virksomheder. Det kan være svært at overskue og forstå konsekvenserne af de mange nye teknologier og skelne hype fra egentlige forandringer. 4. oktober får vi besøg af Anders Hvid, der er forfatter til bogen Forstå Fremtiden. Anders Hvid har om nogen herhjemme fuldstændig styr på, hvordan teknologier som bioteknologi, robotter, kunstig intelligens og 3D print udvikler sig i fremtiden. Denne aften har du chancen for at suge metoder, tips og viden til dig fra en af Danmarks førende eksperter i hvordan virksomheder kan forstå og udnytte den teknologiske udvikling. En udvikling, som ikke bare er hurtig, men eksponentielt accelererende.

Læs mere om oktober måneds netværksarrangement her

Lær hvordan du skaber forandringer med adfærdsdesign

Hvad gør vi, når mennesker i den virkelige verden sjældent opfører sig som de mennesker, vi bygger strategier til? Et af svarene er adfærdsdesign! Og det er netop dét emne, november måneds netværksarrangement handler om – et emne, der er efterspurgt af vores medlemmer. Vi er derfor ekstra glade for at det er lykkedes os at få adfærds-eksperten Morten Münster som oplægsholder. Han er manden bag bestselleren ”Jytte fra marketing er gået for i dag” og rådgiver til dagligt virksomheder som Adidas, Novo Nordisk og Siemens. Så vil du vide, hvordan du bruger adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 1. november.

Læs mere om november måneds netværksarrangement her

Få et verbalt og morsomt los bag i 6. december

Vi runder 2018 af med et verbalt og morsomt los bag i med masser af stof til eftertanke. Vi får nemlig besøg af Michelle Hviid, der bl.a. gjort sig bemærket med Runningdinner.dk, Uberbanko.dk, Michelles Mission på DR1 og i diverse paneldebatter på Go´Morgen og Go´Aften Danmark.

Med udgangspunkt i sin egen historie, der går på tværs af brancher, projekter og arbejdsmiljøer, fortæller Michelle Hviid, hvordan vi med humor kan forholde os til vores egne svage og stærke sider. Når vi selvironisk tør tage ansvar for hvordan vi har det, både på de gode og de dårlige dage, er det nemmere at være til, det er lettere for kollegaer at navigere, hverdagen er lettere og produktiviteten stiger. Ikke mindst bliver dit humør bedre og det udløser handlekraft, der smitter af på bundlinjen.

Læs mere om december måneds netværksarrangement her

Du kan få et overblik over alle planlagte netværksarrangementer her. Tilmeldingen er åben, så du kan allerede nu sikre dig en plads.

Rigtig glædelig forår.

Dato: 10-04-18