Tilbage til nyheder

Stærkt efterårsprogram med fart over feltet

Efterårsprogrammet skydes i gang med et kreativt maskineri og byder på både inspirerende cases, højaktuelle emner og en innovationskonference!

5. september: Fra improvisation til innovation
Her har du en enestående chance for at få et indblik i det imponerende kreative maskineri, menneskehjernen rummer, når det unikke samarbejde mellem den kendte freestylerapper Pede B og psykologen Mads Korsgaard, løfter sløret for, hvordan du kan “improvisere og innovere” i din dagligdag.

Denne aften er der altså lagt op til et både fagligt og underholdende samspil mellem freestylerap og psykologi. På baggrund af publikums inputs, demonstrerer Pede B sin imponerende kunnen og afslører, hvordan man ved at improvisere ud fra omverdenens inputs kan “innovere på kommando”.

Læs mere om september måneds netværksarrangement her.

3. oktober: BeoCreate – B&O’s interne innovationsenhed
Flere og flere virksomheder på tværs af brancher har haft stor succes med at etablere interne innovationlabs. B&O er ingen undtagelse og søsatte i 2016 innovationsenheden BeoCreate, der fungerede som en intern startup. Ud af denne satsning kom der en helt ny produktkategori i form af BeoSoundShape og open source upcycling konceptet; Re-Create. Men hvordan ser BeoCreates innovationsproces egentlig ud? Og hvilke udfordringer er derforbundet med en intern startup i en traditionel, etableret virksomhed? Det kan du få et indblik i 3. oktober, når vi får besøg af Anders Buchmann fra B&O.

Læs mere om oktober måneds netværksarrangement her.

7. november: Hjernesmart ledelse
En hjernesmart leder er en, der kender hjernens spilleregler.Og som ved, at alt handler om forbindelser – forbindelser i lederens hjerne, forbindelser i medarbejdernes hjerner og forbindelserne mellem leder og medarbejderne som mennesker og kolleger. Spørgsmålet er nemlig ikke, om du som leder sætter dig spor i dine medarbejderes hjerner, men hvilke spor du sætter!

Denne aften bliver du klædt på til at få større gennemslagskraft; og hvilken leder vil ikke gerne lære, hvordan overspringshandlinger kan vendes til produktive aha-oplevelser? Eller vide, hvordan hjernen kan aflastes i en travl hverdag? Anette Prehn tør udfordre og provokere – og hun gør det. At lede uden kendskab til hjernens spilleregler er som at lede med bind for øjnene, som hun siger.

Læs mere om november måneds netværksarrangement her.

21. november: Innovationskonference – fra innovation til vækst.
Sæt kryds i kalenderen 21. november, når vi gentager succesen fra 2017! I år kommer vores innovationskonference til at have teamet ’Fra innovation til vækst’. Hold øje med vores facebookside, hvor vi løbende offentliggører oplægsholderne – glæd jer!

I december slutter vi året af med et kampbrag – bogstavelig talt!
Sport er noget, der bringer følelser frem i folk. Det er på alle måder en speciel branche, men mange klubber i den professionelle sportsverden er også virksomheder, der kræver udvikling for at løbe rundt. Det gælder også for Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold. Men hvordan griber de egentlig den opgave an?

Denne aften kombinerer Peter Bredsdorff-Larsen og Jesper Schou det bedste fra sportens verden med konkrete tiltag og erfaringer fra erhvervslivet. Det handler bl.a. om innovation på banen og om, hvordan man arbejder med at udvikle en forretning, der hvorom alting er meget afhængig af, at andre mennesker præsterer deres bedste. MEN ikke nok med det! Vi kommer denne aften selv til at få syn for sagen, når vi efterfølgende skal opleve Bjerringbro-Silkeborg i aktion til aftenens hjemmekamp. Kom og se det tæt på og mærk stemningen i JYSK arena– glæd jer!

Læs mere om december måneds netværksarrangement her.

Du kan få et overblik over alle planlagte netværksarrangementer her. Tilmeldingen er åben, så du kan allerede nu sikre dig en plads.

Rigtig glædelig forår.

Dato: 27-03-19