Mik Ellegaard Bechmann

Medejer af Stressmentor.nu

Web

I Stressmentor hjælper vi virksomheder og enkeltpersoner med at skabe et arbejdsliv i balance og balance i arbejdslivet. Vi giver dem viden, forståelse, kommunikation og værktøjer, der danner grundlag for en kvalificeret forebyggelse og håndtering af stress. Det foregår på vores 4-dages ECTS-godkendt uddannelse.

Vi er med i netværket, da vi er en virksomhed der gerne vil være med til at transformere tilgangen til et effektivt og produktivt arbejdsliv i balance. Vi vil derfor gerne have sparring på vores tilgang til forskellige brancher og input til samarbejdsmuligheder og udvikling.
I netværket kan man også møde min fantastiske kollega Dorthe Lenbroch. Hun er stressekspert og har over 3000 individuelle sessioner bag sig og er min trofaste sparringspartner og inspirator.

Jeg er iderig, kreativ humoristisk og har startet flere virksomheder op. Derudover kan jeg bidrage i netværket med min store erfaring i at hjælpe folk med at overkomme de mentale forhindringer, der kan være i forhold til at vækste en forretning
Privat elsker jeg at gå på jagt og cykle landevejscykling