Brænder du for at skabe vækst og udvikling?

InnovationSilkeborg hjælper virksomheder og organisationer med at skabe vækst og udvikling. Virksomheders evne til nytænkning og innovation er en central konkurrenceparameter i den globale konkurrence og i en verden, hvor nye teknologier og forretningsmodeller omdefinerer brancher og markeder. 

Vi arbejder med markedsmæssige, konkurrencemæssige, organisatoriske og ledelsesmæssige faktorer, og hjælper ledere og nøglemedarbejdere med viden og værktøjer til strategisk innovation, så I kan udvikle og realisere ideer, der skaber bedre bundlinjer.

Som medlem af InnovationSilkeborg får du adgang til:

  • Specialister i udviklingsprocesser, der kan bruges såvel strategisk og løsningsorienteret som produktorienteret.
  • En sparringspartner, der kan hjælpe dig hurtigt fra idé til bundlinje.
  • Et lokalt netværk af både ledere og medarbejdere, der har fokus på innovation og forretningsudvikling, som du kan erfaringsudveksle med.
  • 9 årlige netværksarrangementer, hvor to deltagere fra din virksomhed kan lade sig inspirere af nogle af Danmarks mest innovative virksomheder og få nye værktøjer inden for innovation, ledelse og udvikling.
  • Favorable medlemspriser, når du vil opkvalificere dine medarbejderes innovationskompetencer. Du kan f.eks. sende dem på workshop om adfærdsdesign eller INNOVATOR-uddannelse.
  • Adgang til 1-1 sparring, der f.eks. kan tage udgangspunkt i din virksomheds behov for at skærpe det nuværende eller fremtidige innovationsfokus.
  • Måske sidder du med et produkt eller løsning, der ikke er færdigudviklet, men hvor opsamlingen af brugerdata kan være afgørende for den endelige specificering og tilretning af produktet? Som medlem hjælper vi dig med at åbne døre ind i Silkeborg Kommune og giver dig sparring i forhold til at indgå et udviklingssamarbejde.

Som medlem i InnovationSilkeborg får du altså mulighed for at trække på alle former for innovationskraft til glæde for din virksomhed – og vi står parate til at hjælpe dig helt i mål!

Du kan få overblik over vores medlemspakker her