Tilbage til nyheder

Vi er klar med et sprudlende forårsprogram!

Inden året er omme, kan du allerede begynde at sætte kryds i din 2019-kalender. Vi har nemlig et sprudlende forårsprogram klar, der både starter og slutter med et brag og derimellem byder på inspirerende oplægsholdere og højaktuelle emner!

Vi skyder året i gang med den traditionsrige Nytårskur
Vi er nemlig i år medarrangører af ErhvervSilkeborgs årlige Nytårskur. Det betyder at medlemmer af InnovationSilkeborg i år også er inviteret til at skyde året i gang den 18. januar i Jysk Musikteater.

Her kan du bl.a. opleve Jacob Risgaard, stifter og medejer af coolshop.com. Han er en mand, der har en vild iværksætterhistorie bag sig og vil denne morgen løfte sløret for, hvordan han tjente sin første million. Traditionen tro bliver ErhvervSilkeborg Nålen også uddelt, og Steen Vindum vil fortælle om byrådets visioner for områdets erhvervsliv i det kommende år.

Læs mere om Nytårskuren her

Hør hvordan Spar Nord har sat kunden i centrum med Design thinking
Spar Nord har en klar serviceagenda: banken vil levere service i særklasse og indtage positionen som Danmarks mest personlige bank. Design thinking har spillet en helt afgørende rolle i deres strategiarbejde. Spar Nord har nemlig brugt designmetoder til at sætte kunden i centrum og skabe retning. Men hvad har de helt konkret gjort?

Det kan du få et indblik i 31. januar, når vi får besøg af Ole Madsen, direktør for Kommunikation- og Forretningsudvikling i Spar Nord, der har stået i spidsen for projektet.

Læs mere om januar måneds netværksarrangement her

Genopfind din virksomhed mens det stadig går godt!
Glæd dig til årets generalforsamling, hvor vi får besøg af Mikael Trolle – en af sportsverdenens mest succesrige trænere og en af mændene bag bestseller bogen: ‘Dreams & Details – Genopfind din virksomhed og dit lederskab – mens det stadig går godt’.

Både store og små virksomheder står de kommende år over for det mest dramatiske udskilningsløb nogensinde. Men hvordan vinder du løbet og bliver en af de virksomheder, der står tilbage?

Opskriften er løbende at kunne genopfinde sig selv. Men de fleste magter ikke opgaven, bl.a. fordi de er forblændet af egen succes. Den vigtigste opfindelse, enhver virksomhed kan gøre, er at opfinde sig selv – igen, igen og igen. Men hvordan gør man det? Få svaret den 28. februar til årets generalforsamling.

Læs mere om marts måneds netværksarrangement her

Hvordan mestrer du kunsten at overleve i en digitaliseret verden?
Hvert 10. sekund bliver der sendt 8 millioner mails, 2 millioner sms’er, 309.375 facebook likes, 52.836 tweets og 10.185 Instagram posts. Det går ikke bare stærkt – det går lynhurtigt! Vi elsker alle sammen de muligheder teknologien giver os. Men ved vi egentlig, hvilken effekt de kolossale datamængder har på vores hjerner og kroppe?

Svaret er nej – det gør vi faktisk ikke. Men det gør speciallæge og Innovationschef Imran Rashid. Han har nemlig undersøgt, hvilke effekter det digitale liv har på vores fysiske og psykiske helbred, og hvor overvældende det er for hjernen at skulle filtrere de enorme mængder data. Den 4. april kan du tage de første skridt mod dit eget opgør med livet som digital junkie – eller risikoen for at blive det. Spørgsmålet er: tør du overhovedet at blive væk..?

Læs mere om april måneds netværksarrangement her

Bæredygtige forretningsmodeller, der skaber resultater
Du ved det er der. Du ved, det er vigtigt. Men du ved ikke hvor, du skal starte? Grøn omstilling, bæredygtig ledelse og cirkulære forretningsmodeller. Kært barn har mange navne. Men man kan faktisk sige det kort og godt; det handler om at arbejde smartere og med omtanke.

Og nej! Det er ikke forbeholdt specifikke brancher eller virksomhedsstørrelser – der er noget at hente for alle slags virksomheder. Og det bedste af det hele? Der er endda penge i skidtet!

Så hvor kan din virksomhed sætte ind, og hvordan kommer du godt i gang? Tag med den 2. maj og få den nyeste viden, konkrete værktøjer og et godt overblik over, hvordan din virksomhed kan arbejde målrettet, resultatskabende og ikke mindst smart med bæredygtig ledelse og bæredygtige forretningsmodeller. Psst.. måske har vi endda noget helt vildt bæredygtigt på menuen?

Læs mere om maj måneds netværksarrangement her

Tag med på Oles Gård og hør om hans rejse fra idé til succesfuldt koncept
Vi starter forårsprogrammet med et brag og slutter også af med et brag af et sommerarrangement inden ferien! Vi tager nemlig ud til Ole, der i sin tid havde en idé om nogle økologiske pizzaer.

Historien om Oles Gård er i virkeligheden historien om et hus. Et umuligt hus. Et utopisk hus. Et hus, som Ole kun turde drømme om, indtil han en dag i 2011 besluttede sig for at føre drømmen ud i livet. Men huset var kun begyndelsen.

Et par år senere fik han sig en bod på musikfestivalen NorthSide i Aarhus, hvor han til formålet havde lavet i en brændefyret stenovn, som han havde bygget oven på en trailer. De knoklede i 16 timer om dagen den weekend og allerede søndag morgen havde Ole udsolgt af sine pizzaer. Der forstod han, at han havde fat i noget!

Læs mere om juni måneds netværksarrangement her

Tilmeldingen er åben
Du kan få et overblik over alle planlagte netværksarrangementer her. Tilmeldingen er åben, så du kan allerede nu sikre dig en plads.

OBS. ligesom i 2018 er det muligt at købe ekstra billetter til netværksarrangementerne på nær til vores generalforsamling 7. marts og til vores sommerarrangement på Oles Gård 13. juni. Her har hver virksomhed maks. to pladser.

Dato: 16-11-18