Tilbage til nyheder

Vi fandt hende!

Vores nye kommunikationshaj!

Hun hedder Line og skal være med til at udbrede ”et innovativt mindset” ved at servere InnovationSilkeborgs budskaber, tilbud og arrangementer på et sølvfad. Hun kan faktisk slet ikke lade være. Line har nemlig selv en baggrund inden for Design Tænkning og har tidligere arbejdet med både kommunikation og projektkoordinering for SPOT Festival.

…og en rigtig problemløser

Udfordringer er heller ikke en hindring, tværtimod! Line har tidligere løst udfordringer for forskellige danske virksomheder, hvor omdrejningspunktet har været, at løsningen skulle skabe vækst. Derfor ved Line også hvordan det er at arbejde med innovationsprocesser og hvilke værktøjer, der skaber værdi for virksomhederne.

”Jeg glæder mig ustyrlig meget til at arbejde med InnovationSilkeborgs kommunikation. Det kunne ikke passe bedre, når jeg nu selv har en har en uddannelse inden for Design Tænkning og innovation. Jeg skal jo kommunikere om emner, der ligger mit hjerte meget nært. Og så glæder jeg mig til at arbejde i en forholdsvis ny organisation, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel”, siger Line, der per 15. august er InnovationSilkeborgs nye kommunikationskonsulent

Du kan læse mere om Line og hendes baggrund her

Dato: 10-08-17