Innovationssparing

Har du en udviklingsrelateret eller innovationsmæssig udfordring, som du gerne vil have sparring til at komme videre med, så brug os.

Som en del af dit medlemskab har du mulighed for at sparre med vores konsulenter om hvordan du kan gribe en udviklingsproces an.

Du kan også få hjælp til at kickstarte den og få løbende sparring om hvordan du kommer helt i mål med at få løst din udfordring.

Tessa Salling, Master of Innovation 

Innovationsekspert, som altid ser muligheder.

Altid har udelukkende fokus på hvordan du kan skabe endnu bedre løsninger. Og al tid i absolut respekt for dig og det I skaber. Det er Tessa.
Med en mastergrad i innovation, lang erfaring fra LEGO, ti års erfaring fra Business Horsens og flere år i udviklingsafdelingen i Silkeborg Kommune har Tessa både den afgørende faglige viden og det netværk, der kan hjælpe dig videre.

Anne Sofie Persson , Industriel Designer 

Industriel designer, med stor erfaring i DesignThinking og processer, samt mange års undervisnings – og ikke mindst praktisk erfaring -fra en lang række forskellige organistioner og virksomheder. Det er Sofie.

Sofie er dygtig på det digitale område, og finder altid praktiske aplicerbare løsninger som I kan bruge. Og så insisterer Sofie på selv altid at have et ben i det
private arbejdsmarked, så hun aldrig mister fokus for jeres vækst.

Vil du vide mere?

Tessa Salling

Innovationsspecialist

ts@innovationsilkeborg.dk

Anne Sofie Persson

Koordinator

asp@innovationsilkeborg.dk

Varighed

Samtalernes varighed varierer alt efter behov for den enkelte virksomhed. Men skal ses som en kickstart .

Tid og sted

Efter aftale – det kan foregå hos dig i din virksomhed eller i InnovationSilkeborgs lokaler.

Husk: 

Vi tager udgangspunkt i dine behov, og du får de første konsulenttimer gratis, som en del af dit medlemsskab. Er der behov for yderligere sparring, har InnovationSilkeborg et ekspertpanel, som vi kan henvise til.